THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 October 2010

Pak Li Kopitiam Di Jam Malam

Kisah melepak ni semua gegara status anis mengajak berjimba tengah malam ..dia tengah tension...spontan je...diorang ajak aku pulak...tapi aku ni dah la kena kuarantin...aku nak kuar malam je mak aku banyak tanya nak gi mana wat pe..dah jadi macam budak sekolah balik...reason sebab ko nak kawen mak aku cakap...ehhehe...darah manis tak elok berembun katanya..

Tapi hati aku meronta nak pegi jugakk...aku ni pantang di ajak...hehehe..lagi2 plak dengar diorang nak gi Uptown Danau Kota...pehh best siot cuci mata...duit pun ringan kan...hahaha...tapi pegi tengah bulan ...jangan nak mimpi ko nak beli barang kann...sebenarnya si anis la kebulur nak makan.....

Orang tengah stress lapo memanjang...so beramai ramai ngan Ann, Bujal, Anis...gi amik sang puteri manis kat umah..sapa lagi aku la...bila diorang ada baru la mak aku bagi kuar...aku nak kuar sorang...harapan ...bebelan sampai ke subuh...tak sanggup....

Dan aku berjaya jugak keluar berhinggap di tengah malam...takpe bukan buat benda tak baek pun...melepak ngan kengkawan pun...sebelum jalan moh makan...anis dah meroyan asik sebut lapar....ok terus ke PAK LI KOPITIAM...first time pegi dan terus walahhhhhhhhhhh best..sedap...rekomen untuk kali ke-2...dah la murah...compare ngan tempat lain....murah sedap memang terbaek...


Melepak Pak Li kopitiam...tempat feberet si Ann ngan Bujal...diheret nya makan sini...aku pun pestime jejak...nak try la



tergezeut nengok menu..agak murah ..beza dari kopitiam lain...si Ann & Bujal kata sedap...konon nak diet makan simple aje...



aku muka kebengangan jugak pasal time ni tengah sentap ngan Encik Awak...malam tu jugak status FB aku macam haram...orang sakit jiwa...ikut diorang ni lepak...release pala otak aku..tapi malam tu gak dah baik..yeayyy...aku kan mentall..jiwa kacau jekk



Si anis yg jiwa kacau tgh pikir nak makan apa...Bujal la banyak rekomen makan ni makan tu...aihhh semua sedap la tu bang oii


last call order order.....tarikh 8 October ...tu dia lama simpan entry ni



memalam buta minum ais..giler hapa...padahal sejuk...nak jugak tu...ni aku punya Ice Blended Choc..kawww pekat punyee...sukeeeeeeeeeeee



sebelum jamah...wajib...ini memang sah masuk blog..hapdate....hehehe


sandwish sajo...aku punye...konon tak lalu makan..sedap nya wehh sandwich ni..layannnnnnnn


Tunang Ann. si bujal yang comel menanti makanan nya...lapor benor ko bang



ha apa tu gosip gosip...wehhh paparazi snap ni...mee goreng mamak anis nampak pucat je tapi sedappppppp..ann sharing ngan incik tunang dia mee udang..sehati sejiwa...tapi cukup ke sharing..


perasan kamera baru korang nak menjenguk kannnnn...dah la aku snap cantekkkkkk....benci la kalau lawa mesti muka aku takde...temper








5 comments:

Eri-chan said...

mata aku mcm comel gambar last tu kan..hahahaha...

thanks everyone yg layan jiwa kacau/sentap aku neh...syg korg..muah2x..~ bujal tak dpt muah2 la ok..kang aku kena panGGGG kang!!

POSH76 said...

bessnyer berjimba dgn rakan2 sehati sejiwa..PAK LI kota damansara macam haremmmm huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cam menarik jerk pak li kopitiam nie...

kella said...

best nye nengok ko asyik kuar2 ngan geng2 yang ngam nie.. makan1.. borak2.. lepak2..

Ann Ishak said...

yang ambik order melayu, yang masak pun melayu, yang jaga duit pun melayu...alhamdulillah

Google