THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 October 2010

Walau Aku XL Pakai Jugak Kain Lycra

Sapa perasan baju di bawah.....sila angkat kening ....ke aku yang pasan lebih..hahaha...opcos la  baju baru dan segera...mak tak tempah hokehhh..wah bangga la tu konon..citt podahhh..hahahaa...aku sekarang asik duk menggila ngan kain pasang siap dari jenis material kain lyrca...ala kain macam kain tudung tuuu...sejak aku pakai baju color pepel sikit sorang dok kata lawa...mula la aku tak tentu arah..haha...tu la lain kali jangan puji...kan aku dah terperasan...walaupun memang betul lawa kan...uwekkk...huhu...aku sekarang tengah buat collection baju siap pakai dari material kain lycra ni...sekarang baru ada 4 nok...yeayyy nak kasi cukup 10....uhuh melampauu...kenapa aku suka walaupun tak hengat badan bukan saiz S..iyer sebab aku suka...habis nak kena tunggu ko size S la baru boleh...tak de makna...itu bukan aku...aku belasah je..janji lawa..nak tunggu kurus berkurun dek nok...tumbuh janggut la jawabnya...ok ok sila la cuba yer anda anda semua...sapa yang nak try pakai aku suggest korang pegi kat MYDIN SUBANG JAYA pun banyak kat area tepi tepi tu...sini murah sikit compare ngan TESCO AMPANG..mahalllllllll..tapi corak lawa..but leh tawar okeh...

aku dah terberkenan ngan corak ni ..aku beli kat TESCO AMPANG ..harga asal RM99 selepas tawar menawar RM80..ok la kan...sebab dah terus pakai...tapi kat mydin murah lagi harga ni..nanti aku tayang racun korang suh beli jugak...hahaah..

See the manik di dada...berbaloi okeh ngan harga...ko hantar tempah pun harga dah satu baju...so aku sangat puas hati lalala...agak fitting tapi takpe bagi aku rasa kurus skit tak banyak pun...hehehe











11 comments:

cik xxx said...

mimy,
badan ko fit. boleh ar sarung. badan aku lemak lembik lembik. klu pakai jalan mesti goyang2. tu aku takmau tuh

Softtouch [Hanim] said...

purple yg kosong tu ker?sy pun suka tgk mimi pakai,cantik....sy xboleh nk beli siap lah mimi, mcm xmuat jer..takut nk belis iap...nnti sy kecewa..hu hu hu...

Deqna said...

ko pakai tu memang masuk lah.. kena ngan ko... kagum apa.. leh pakai ready made....so apa lagi cukup kan yer collection sampai 10 helai..

mamamarissa said...

mmg cantik :)

Shu Shinju said...

mmg cantik....shu ade sepasang kain camtu..hihi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mydin subang jaya lokasi peberet aku soping barang dapur....nanti ko nak ke sana..jangan lupa rojer aku taw nok...:)
wah terbaik la baju ko..cantik siut...hari tue aku beli kain lycra kat jakel...ingat nak buat kaftan...sebab terpegun dengan baju pepel ko hari tue...

POSH76 said...

cantekla beb buat hang nampak selim gitu

ratusiput said...

ha ah beb lawa...nk tggu size s tak merase la kite nk melawa....tol tak..???ehehe...aku pn nk terai gak ar nnti lycra..

Eri-chan said...

aku segan nak pakai lycra...kekekekeke, tp ko cantik,.. gojes!

Mimis said...

cantik baju yg U pakai tu....

Ann Ishak said...

dah cukup 10 pasang...ko roger haku plak...lalala nak jugaklah kan

Google