THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 October 2010

Sesat Nak Tengok Pengantin Ni...Emyn & Daud aka David

Kawan seopis bukan sejabatan aku sorang ni dah selamat bernikah ngan jejaka pilihannya...mat saleh gitu hensem sehhh...hehehe...sudah jodohnyaa kan...tahniah tahniah sekali lagi dari aku...majlis nikahnya kat Masjid Taman Melati..tapi aku tak gi la...then Emyn jemput ke majlis kecil kecilan dia kat Hotel Citrus, KL..motipp kecil ke?? hehe..aku kena gi terjah gak..sebab minah ni majlis sanding nak dekat dekat ngan majlis sanding aku...gap seminggu je...konpom aku tak dapat pegi..jadi bila diundang majlis kecikk tu ...harus pergi..demi kengkawann kannnn..majlis aku sila pergi yer Emyn.....amarann niiiii!!!

Nak cari Hotel Citrus...pehhhhhh memang payah lol......tetiba dalam kete terjadi kes gado gado manja semata nak cari tempat..series hotel ni tersorok...Encik Awak yang drebar memang hangin satu badan la....tu yang lambat sampai...patut majlis kul 1 ..tapi gi open house dulu pastu terjah majlis si emyn lak...jalan jem nak mampss...adehhhhhhh tak mo gado besar aku hampir nak cancell...tapi tapiiiii belah kiri signboard terpampang HOTEL CITRUS...perlu ke patah balik?? oh tidakkkk walaupun jam time tu kul 4..ada aku kesahh...jenguk muka pun jadikk laaa.....pastu tanya orang kata pengantin takde...ni konpom gi photoshoot gambo kat Pool..terror kan firasat aku...ok jom kacau photographer...aku nk snap gambo personal aku lak..keji tull perangai...hahahaha...


The Pengantinsssssss.....ni muka min bersolek..kalau kat opis nan ado...lawa bebbbbbbbb errr dan sebelah ko jugakk...opsssssss

Gambo pengantin laagii...apa barang satu je..kata pengantin..bebanyak laaaaa...ala shweet je min lentok kat laki dia...ala2 manja...jeles aku ni..tetibaaaa

Pengantinesss lagii..motip ko sampai 3 nak snap...hahaha...aku nak wish Daud congrat wedding pun tershasull hepi besday..ko tgk..apakah?? heheh...tergamamm

harus together ngan pengantiness...yang nak jadi perantin kena jejauh...takleh dekat nnt cam anjing n kucing..

apa beza gambo di atas?? heheh aku n Encik Awak gedik nak feeling perantinn

 at last...wajib ngan peerantinn...tahniah min...semoga bahagia keyyyyy..bukan senang dia ni nak mekap wehhhhhhh..selalu sempoi jekk

apa benda la ngomel tu perantinnnnnn....haishh...fokus kat daud...oppss laki orang...min, kalau ada sedara mara daud single..sila bgtau..ramai dah dok tanya ni...hahahaa..siottt














7 comments:

mrs.hanibunny said...

hahah ambik berkat org kata... tapi kalau hari kita sendiri, mmg tak tergambar perasaan tu beb! trust me...

cik xxx said...

wah, mimy. kawan ofis ko kawen ngan mat saleh. ce tny suami dia ada kawan single mingle tak. tehee..

mimy, smlm aku dah buat rambut.
mula2 igt nak cut n color je. sekali aku buat cut, perm, color, hilight. harga toksah ckp ar.

Last dah siap aku ckp kat hair stylist tu.
'Joshua What have u've done!'

macam makcik rambut aku okk.. tak suke wohh..

Shu Shinju said...

wah...hensemnya pengantin lelaki..hihihi...

mrs.ecam said...

kui3 nk tnggu gambo perantin ko plak ah...heeeeeeee...congrate to min n somi...mat saleh uu...auwww

Emynz said...

weh hahahah cesh ampeh gile byk gamba, tetibe kurase muke ku panas. anyway babe,sedara mara dia sume dah berdouble hhahaa.

thx mrs.ecam heheh.

nUR_rOsALiNdA said...

Ni time ko kena rajin terjah majlis kahwin org kan nok...hehehe~

POSH76 said...

tahniah kepada mempelai...mesti lawa anak depa nanti..pan asia gitu hehe

Google