THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 October 2010

Sebuah Cammy Di Hari Jadi ke -29

Pada yang tanya apa aku dapat di hari jadi hari tu lebih2 lagi dari Encik Awak...hamboiii.....kepoci noo...kekeke..Encik Awak tahun ni dia duit dah habis ke kawen ...almaklum la lagi dia kan pemberi hantaran terbesar...ngehh ngehh..sian tunang mak...alahai nak buat camana kann...Encik Awak nak bagi hadiah paling besar dalam hidup...sebuah perkahwinan....terima kasih Encik Awak ku...takpelah tahun ni tak dapat harta benda pun takpe...yang penting kasih sayang yang berpanjangan..aminn ..phewitttt....

Sebenarnya Encik Awak adalah orang pertama yang bagi hadiah...masa bulan puasa lagi dia dah beli kan sebuah KAMERA atau nama manja nya CAMMY ...wink wink...walau bukan DSLR tapi tetap sokaa yang teramat...dia memahami aku ni bila berblog je kena ada gambar....cammy lama aku pun dah rosak....memang sangat memerlukan...bila tak de cammy tu terpaksa la aku guna kamera henpon je...walaupun 5.0 MP tapi kualiti tetap tak sama macam kamera kannn...bila kamera henpon aku tak cantek sharp...aku guna pakai lak kamera henpon SONY SATIO nya...ini lagi power..12.0 MP...huyooo....

Rasa cam nak tukar pakai je..apa kata kalau sayang meh kita tukar sistem barter silakan amik henpon SONY G900..jawapan Encik Awak..."TAKDE MAKNYA NYA...TAK BOLEH.!!.".seee nampak kan...sayang kan henpon dari aku...lalala...tapi takpe aku sayang jugak sebab cammy merah di hari jadi lagi bermakna...sayang sangat muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kiss pipi secara virtual...bulan depan dapat real punyeee...yeahhhhhhh..huhuhu



OLYMPUS T-100 sajoo...jadi la dari takde...senang nak mensnap gambo masuk blog....harusssss..merah uolss









14 comments:

Eri-chan said...

best je kan....hehehe...
bulan dpn leh cioms2..hehehe

POSH76 said...

bessnyer dapat prezen yang penting 12megapixel klik2 hehe

Mia-Ina said...

wah lps ni byk gmbr2x la..sukenya dpt hadiah..

cik xxx said...

mimy,
taniah dpt cammy. aku tumpang gumbira. snap byk2 letak dlm blog naa..

kad kawen ko dah smpi. tq. nak aku dtg sorang ke ber2. huhu,

ko pun suke merah ke?

kella said...

wahhhh... sonok2! dapat adiah kamera! sukaaaa... sesuai sgt ngan ko... tahniah ya!

kella said...

weh, mimy, sorrry tak sempat lg nk ke opis ko nih! aku anta wakil je la kot pi amik.

ratusiput said...

wah klik2 ler pasni ko nok...sayang tol en. awak tu kat ko...ehehehe...

ratusiput said...
This comment has been removed by the author.
PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah nok..nanti leh amik gambar aku bebanyak ye..motip amik gambar aku..kan..hahahah...
wah lepas nie dapat feluks2...syiom2...auuuuuuuuwwwwwwwwwwwww...
mak soka...hahahah :P

RedLife2Love said...

yg penting leh bergambor sakan.. jiran sebelah tumpang sekali.. buleh kan? hehehe~

Kaseh said...

mimy saygg, happy belated besday babe.. sorry sgt aku dah lama tak berblog, kebizian terlampau dan kemalasan.. aku nak g wedding kau insyallah..meh email kat aku zaza@kekwaindah.com.my
ko take care babe..miss u

Softtouch [Hanim] said...

bestnyaaa dpt kamera..xkira lah camera apa2 pun...

Nadine said...

bestnya dapat cammie as birthday prezzie! cepat pun takpe, yg penting: itu HADIAH! weeeee! :)

NeenaAnuar said...

besttTT!! nice pressie! so amik gambo banyak2 yer beb lepas nie! :D

Google