THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 October 2010

Ikano Di Hari Besday

Ahad lepas kan besday aku...pastu cuti lak..rasa bestnya..seronok tak yah la amik cuti...cuti di hari kejadian adalah perkara yang menyeronokkan sebab konpom ada orang free meraikan sesama...hari yang sama jugak...MAK ,EKIN,DIRA,TASHA dan ENCIk AWAK pun join jugakk kecuali abah aku..errr memang tak akan la..sebab abah aku tak suka join..sebab tu jarang ada muka dia dalam memana aktiviti menghabiskan masa di luar..dia suka duk umah..ok full stop..nak story pasal ke IKANO bukan abah tak suka ikano eh...aktiviti keluar adalah macam biasa..jalan jalan tutup mata zip duit...adess...giler jalan soping mall gitu..nak kawen beb..ikat perut sehabisnya..tapi tak ramping jugak..aishhh..kat bawah floor tu memang mengujikan diri dan jiwa..ada FOS sale buat lambakan macam pasar malam lagi ko..sah aku mental blocking kejap..

Dah kata pompuan..tetap nak jugak walau satu pun jadik...aku buat buat muka kesedihan sangat kengkonon akan dapat..yess memang dapat..yer ar murah dapat la..ringan je mulut Encik Awak offer.."ayang nak tak apa apa ?"..pantang pelawa memang nak...FOS ni memang gile kalau buat warehouse sale..baju size besar banyak lak tu..gali nya gali memang ado..tak beli geget jari..coz of why size aku limited edition..dapat je grab..jangan pikir 10 kali..menyesal tak sudah...hasil gali mengali timbunan kain...aku dapat 2 helai Long Sleeve Body Shirt Tee ..pastu rembat Sepende gak..Sepende ni best tutup sampai paras bawah dada tetek...ala baru 2 helai for RM30 hinggit je..size besor banyak...ate nya brand pun overseas kan...murah sangat..total semua RM40 je..aku suka murah murah ni..best tul....untung kan Encik Awak dapat aku....murah2 je semua rembat...lalalaa...sila la rasa bertuah Encik Awak...di FOS takde sebarang gambo..malas..

Setel FOS..apalagi perut kosong kena isi...apa ek nak makan?? besday girl kena choose...aku nak makan IKEA..tapi semua takmo western...erkkk besday girl tertindas...oklah aku choose KLUANG STATION..lagipun time lunch semua tu dah la tekak melayu..takde nasi satu hari takboleh...hmm menu?? biasa biasa aje...nasi sure ada..semua kaki nasi kann...aku jek tekak western....yang paling terbaek..KOPI KLUANG..peh sedappp..dan aku juga layan sorang..semua pun bukan tekak air kopi...adehh..memang tak geng la....lepas perut memasing kenyang...aktviti seterusnya merayap IKEA...tempat wajib singgah...cuci mata...gambo kat IKEA berlambak..malas aku nak reveal..benda sama je ...gambo wajib ada di blog..ibarat air tanpa gula...tawar jadi nya...
















7 comments:

Shu Shinju said...

semakin dekat ari nikah...semakin berseri kak mimy kite...:)

Eri-chan said...

aku suka kopi kluang tau..
hehe dat day aku pergi sunway giza..kekekekeek

Bit Zamri said...

ouh am new reader here...


kak mimi nak nikah da eh?
tahniah...

ratusiput said...

nama pun pompuan...selai dua pun jadilah nokkkk...tu pun dh kire puas hati!!~

Softtouch [Hanim] said...

berseri je negok mimi...bakal pntain katakan...xpernah mkn kat kluang station tu..sedap ekk..nnti leh cube..

kella said...

beb ini gambar2 pake kamera baru ke? cantik ler... kau ngan en awak pun kelihatan sangat berseri seri.. :)

Ann Ishak said...

ikea menjadi tempat wajib aku jugak skang ni...baru nak berumah bertangga sendiri lalalalala

Google