THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 October 2010

FlashBack Impian Ten Ten Ten 101010


Happy ten ten ten..!!! semalam 10.10.10 dah berlalu…aku pun suka tarikh ni gak...siap angan angan di tahun lepas memoga termakbul impian mendirikan masjid di tarikh ini..padahal pasangan pun nan ado time tu...sedihh je... walaupun impian tak termakbul untuk tententen...tapi impian mendapat pasangan hidup termakbul...Syukur Alhamdulillah.....

Ramai yang tau kot...aku memang plan nak sangat tarikh keramat 3 angka ni untuk aku nya majlis nikah ...kebetulan pulak aku pun lahir oktober...nice huhh.. disebabkan tarikh ni tak jatuh cuti sekolah..maka tak dapekk la...impian sajooo....kenduri kendara kahwin aku ni memang kena jatuh cuti sekolah..sebab mak pak sedara aku belah mak mostly adalah cikgu...jadi kalau aku buat 101010..dorang dah sound tak dapat nak tolong apa yang patut...oh frust nya...pastu masa survey pakej mak andam pun full....hmm oklah malas nak pilih pilih tarikh...biarlah family aku je yang decide...


Dan akhirnya 261110 yang menjadi pilihan...aku follow je la...tak kose nak bantah ke hapa...kuasa veto orang tua lagi hebat...kang sapa nak taja makan makan...eheheh...mak abah jugekkk jadi baik jangan melawan...dan semalam adalah tententen...ramai yang kawen + dapat anak+ hari lahir...bestnyaaaaaaaaa...untuk sedapkan hati aku terpaksa cakap...ADA APA NGAN NOMBOR..ANGKA JEKKK !!!!..(ayat jeles disitu) heheeh terpaksa redhoooooooooo 



Ini papan white board di tahun lalu...jangan memain ko siap letak tarikh impian gituuuu....takpelah...angka tak dapat kejar...tapi dapat bakal suami...hiksss lagi best woooo..i likeee








6 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

e2 la nok...pakal jerk aku dah kawen..kot x...nak jugak date nie...wakkakakakakakak gila merenyam kan...

POSH76 said...

Aku pun suka tarikh...nak tawen lagi bley...hehe

cik xxx said...

mimy,
aku nak gi kenduri kawen ko boleh ke mimy?

ratusiput said...

takpe...dapat bakal suami lg penting nok...angka tu ble plan yg lain lak kot2 11.11.11 ko dpt anak ke kan...

mrs.hanibunny said...

aku pun tak kose mimy nak tunggu tarikh2 cantik ni... dlm otak nak tawen jer...

kella said...

ala..takpe la mimmy.. asal jadi kawin sudah.. apa ada dengan nombor.. ye tak? hehehhe.. tak perlu la jeles2 ada rahmatnya, kalo ko buat gak sama lak ngan angkasawan kita, nanti semua pakat2 nak tengok dia, lansung tak pegi kenduri ko lak! haaa.. kan bagus tu tak buat tententen! hehehe...

Google