THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 October 2010

Kan Henpon Sudah Merajuk...

Beberapa hari yang lepas..adalah sorang mulut berkata kata..mengapakah aku masih pakai tepon yang bukan jenama hebat trend terkini..yerlah sekarang kan orang sibuk ngan iphong la...buah berry la...tapi aku...?? masih cap sonic..halooo duit memasing hokehh....nak sangat suh aku pakai yang ko sebut tu meh la sponsor.....yer memang aku tak mampu pun....cap sonic pun Encik Awak yang belikan tau......haishh lagi banyak tanyak nak komplen henpon aku...dan gegara komplen ko tu...henpon aku dah merajuk kini...adehhh...oh my sonic..aku tak berniat nak membuang kamu...cuma ada mulut mulut yang tak suka kamu bersama aku...takpe aku masih setia lalalalala......

Henpon sonic aku ni model G90o....model lama la jugak..tapi touch screen...aku ni ganas pakai touch screen...tepon asyik terhempas jek.....ampun yer Encik Awak...lalala...tak sengaja...huhuhu...pastu asyik wifi pun pakai tepon ni...time menekan tu tekan tekan ganas...tu yang tetiba hang...adehh problemoo..bila touch screen hang..sangat menyusahkan aku...nak receive call tak leh..nak reply sms pun tak boleh gak...paling tak leh blah bila alarm asik duk bunyi dalam lif..dah la kuat giler...semua orang pandang aku...dah la button just touch...habis citer aku off terus..pastu bunyi jugakk...apa kejadah... payahnya pakai touch screen...bak kata Encik Awak..."nak sangat pakai yang touch..hamikkkkkk ko" .....dush terima sajo la...yang penting ada 3G..wajibb..senang nak skodeng tunang gua...ngeh ngeh...apapun aku tak kan tukar henpon ni yer walaupunnnn........noktah...benda free weh...sayang bangat seh..


henpon tajaan kena letak wallpaper penaja dengan harapan selepas ni ada penajaan lagi

ehem ehem...ada yang terasa menyampah?? hahaha...nak buat camner kann...sayang?? haha biarlah...sayang aku call..dia penaja..korang taja aku panggil sayang gak ek...hehe













8 comments:

POSH76 said...

harus hargai pemberian yang tersyg mulut org buat bo layan jer..kot nak tulun sponsor takpe gak hehe

eLeMeNt 0f L!fE said...

huaaa...sama la kita kak...sy nya fon pun touch screen...dr semlam dia majuk...x boleh tekan apa2...dah la sy punya fully touch screen...nak bukak lock pun x boley..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sama la nok..phone aku pun dah nazak sangat..huhuhuhuh....jom kita jadi penggoda nok...mintak phone baru..hahahah

cik xxx said...

bestnye sayang....
sungguh jeles ko sentiasa bersama tunang...

wuhhaaaaa, bila turn aku tah

ratusiput said...

sentimentel balue tu nok...abaikan mulut2 lalat tu sme...

Eri-chan said...

rilek..aku nye sony nak masuk 4 thn dah..kdg2 hang gak..
aku nak menuntut hadiah ni...sape suh janji..kekekekeke..
jom2..mimy, pepel..kita wat aksi nak henpon baru dgn muka paling manja dan mengada2

RedLife2Love said...

kasi angkat iphone4 baru satu la.. hehe.. matik kene hempuk sat lagik.. kenyit2 mata sket abg megat msti dpt punyer.. ngeh3x =P

Ann Ishak said...

tipon aku ni pun dah 4 tahun jugak...mintak nyawa memang ade dah tapi buat tak peham2 jer lagi. sabar2 ape2 pun lepas yang wajib dl

Google