THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 October 2010

Mengumumkan Ketibaan Kad Kawen Berdugaan

Finally kad menjemput walimatulurus sudah selamat tiba di rumah...haishhhh berdugaan jugak la dalam menangani kes kad ni...sana sini semua dah duk tanya bila nak dapat kad....mak abah aku pun bising je...adehhh tension okeh...kalau la kad itu aku yang cetak sendiri memang sah la aku tau kan..aku pun duk tertunggu tertanya bila kad nak siap....nak kata aku last minit start bulan 6 dah plan tau...tengok awal ke tak awal...tak caya tengok entry ini ....malas aku nak salah kan sesapa...tapi bila last minit aku minta baru nak draft apa cer?? pastu ada salah nama lak...mau aku tak hangennn...yang paling tak boleh blah...aku dan Encik Awak gaduh sakan pasal kad ni..benda kecik tapi jadi besar...giler stress tul...mak abah aku duk bising...tunang sendiri pun sama...aku jugakkk..bukan nak kaber line...finee!!


bungkusan kad yang bersepah nak kena susun..nasib baekk dah siap lipat..

Takpelah dugaan liku liku yang nak kena tempuh nak kawen ni...tapi serius la sangat hot temper...semua pasal kad kawen ni la...okla semua pun dah settle ...dah siap...aku pun malas nak komen bentuk kad ni..walaupun pada dasarnya design kad yang aku nak berbeza ngan apa yang dah siap...aku tak kose nak tukar ke hapa...kang lambat siap aku jugakk kena sound tepek kat telinga....janji siap sudah..dan orang boleh tengok alamat dan keikhlasan menjemput itu yang penting...cuma satu pengajaran yang aku dapat ..next maybe aturn adik adik aku lakk ....serius aku cakap...biarlah kita berurusan dengan orang yang bukan kawan baik kita dalam satu perkara ...payahhh..kalau kawan baik sangat ni...bukan aku kata kawan tu tak ok...ok cuma biasalah kalau dan pren pren ni...cara deal pun pren pren la...tak profesional...apapun dah happen tak mo toleh lagi..yang penting urusan kad ni kena disegerakan....ramai dah request ni...



Alhamdulillah siap jugak kad ni..walaupun perang dunia ke 5 tercetus..hehehe..susunan ini telah dibuat oleh Encik Awak..tima kasih...hahah walaupun hari tu sentapp kenn



1000 kad menanti untuk di utuskan...








16 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

jangan lupa pos kat aku jugak nok... :P...aku xda kad jemputan xnak g..hahahha...keji kan...

Nadine said...

cantiknya kad. Mimy nak card jugak boleh? kalau boleh i nak bg u my address. hihi

NeenaAnuar said...

aku dah email address aku kat ko via FB message.. so sila pos kan satu! NGEEEEEEEEEEEEEEE... :D

ratusiput said...

wah byk tu 1000...yg dtg sti lebih...gila meletop ko nok...emm...ko kawin ujong bulan 12 ble...cik kitol balik se tu leh aku g...ni dia takde camne aku nk g nok...kempunan nk tgk ko kawin nok...

ratusiput said...

wah byk tu 1000...yg dtg sti lebih...gila meletop ko nok...emm...ko kawin ujong bulan 12 ble...cik kitol balik se tu leh aku g...ni dia takde camne aku nk g nok...kempunan nk tgk ko kawin nok...

Iena said...

aku nak kad wangi... kasik sembur perfume sket! keh3

-NiD's- said...

kakmimy nak jugak satu........hihihih...mana tau da rejeki leh atend weding akak nanti =)

Queen said...

mek printsendiri je nok kad kawen..ahaks....

siap tak cukup print lagi tambah...heee..

pastu ayah mak malas tunggu die photostat je..pastu stapler..giler melampau..yang penting kita jemput kan..heee

Mia-Ina said...

wah best nya....suke tgk kad kahwin b2b nie

mrs.hanibunny said...

mimyyyy nak satu!!!!

Shu Shinju said...

Jgn lupa shu jugak..mana tau leh plan ngan blogger penang gi wedding akak..hehehe...

Eida said...

jenuh ler ko tulis Mimy ,1000 kad tu.

kella said...

adusss.. comel kad kamu..
biasalah tu dugaan macam2 datang dari segala sudut..
tapi alhamdulillah.. dan siap kad ko.. comel la kad ko mimy! kelass..
ko simpan untuk aku satu tau! aku mahuu!!

cik xxx said...

mimy,
sabar babe, aku tau ko hangin giler. benda luar jangkaan kann.

takpe dah setle satu bab tu. pi pos pih

fatenton said...

cantiknye kad.. hitam putih lagi marveles!

Liyanaroxx said...

kak mimy..disebabkan kad tuh cantik maka yana nak satu ek?hahahahaha!

Google