THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 October 2010

Hasil Duit Raya Ku Berjiwa Muda Belia..



Alamak citer raya tak habes lagi ke??huhu..masih syawal lagii..aku lupa nak kecoh kepoh apa aku beli sempena dapat duit raya..duit raya gi beraya okehhhhhhh...jgn memain ...besar gabak bak badak ..ada orang sudi bagi..tak ke aku malu tersipu bila orang hulur...merah padam muka aku....kalau takat duit raya besor besor tu..tak payah cakap la..memang aku sakanla..tapi tahun ni tak dee makne...nan adoo..aku pun bukan orang gomen nak dapat duit raya ni...


Kisah entry ini aku ada cakap kan aku dapat duit raya orang hulurr..weehooooooo syiokkk bangat..pulak tu aku di hulur sewaktu beraya..kalau takat family terdekat tak la aku excited sebegini...yer sekarang aku sangat excited...lagipun mak cik tu cakap aku macam budak tengah belajar universiti...pehhhh dasat aku..bukan aku ckp makcik tu ckp..sila tepon makcik tu skrang gi tanya...huuhuh...buka envelope hijau...wowww weee sekeping duit merah..RM10 lee..adehh sayang makcik lelebih..


Pastu gi umah menteri besor lakk..dapat la dalam sampul RM5 hengget...opsss alamak...haha..wehh duit jugakkk...ko ada ?? takdeeeeeeeeeeeee......aku adaaaaaaaa...wahh total sudah RM15...tetiba terasa muda lakk...dapat duit raya..ahakssssss....apa nak buat RM15?? takkan nak joli katak buat duit poket..tak best ar...tak bernilai..ceh hampess...nak kasi bernilai...aku pun terpikir nak beli something yang nampak di mata bila pakai terasa jiwa muda...boleh gituu...pastu aku jalan gi melaka ternampak spek mata hitam aka sunglasess...pulak tu nak drive balik KL..panas...maka sesuai gitu aku beli satu...meh kita cari ala2 victoria beckham...nak jugakk..harusss..kata perasan muda kannnnnnnn..tak de brand hebat pun walaupun aku beli kat BRAND OUTLET..yang penting design stylo bebeh..i likeee..harga?? RM15...bukan RM150 mau pun RM1500.. boleh la beb..yang penting..ada mcam victoria beckham tak??



ini pilihan aku...dah beli kena la snap gambo secara sipi untuk memperlihatkan mata besarrr.....kengkonon la ni


cari yang tepi besi ..senang sikit..aku ganas...selalu patah kan spek..apalagi terduduk ..terus rabak...tengok belakang la..ahakzzz



ngeeeeeeeeeeeee..victoria beckham the making....uwekkk...yang penting stylo...terima kasih untuk yang bagi duit raya...walau tak mahal...terima la hasil keberkatan dan kenilaiann...










10 comments:

Eri-chan said...

cantikla wak..hehe..

Shu Shinju said...

mmg cantik.... shu suke...:)

Mia-Ina said...

wah akak mimy dpt duit raya tue...bestnya

POSH76 said...

stylo la beb berbaloi dapat duit raya lagi hehe

ratusiput said...

wah mmg berbaloi...nampak hasil kutipan.ehehe...takpe thn dpn sila merabakkan diri bg org lak duit raye ok.ehehe..

Ann Ishak said...

tahun depan aku nak jugak sepek itam sebagai duit raya muah

cik xxx said...

mimy....

huawaa, aku nak nangis kat ko laa..
habis salun tu kerjakan rambut aku.
tak cantik langsung..

aku nak pi oter la.ko rasa camane

cik xxx said...

mimy,
aku nak pi oter kat rinser saloon yg ko pi tu. aku tak tahan tgk rambut aku cenggini. mcm kena karen nihh

Nadine said...

nice... :)

kella said...

hahahaha.. aku kurang 5 hengget dari ko je mimy.. hehehe.. sonok weh dapt duit raya!
heheh. paling suka gambar ko yang last tu! :)

Google