THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 October 2010

Mem Bizi Body Kan Diri Ngan Kad

Kad dah siap kena gheti gheti membizi kan body menelek kad ni sampai penat...jari aku pun crampp..nak buat camner kann...sendiri nak kawen sendiri bikin la...adehhh...pinggang semua sakit gak la...takpe aku gigih jua demi ikhlas menjemput....walimatulurus...


jari jemari sibuk mencoret nama nama jemputan


tengok nok camner memek muka aku...sengal tak...air kosong kena standby...kehausan menelek nama sengsorang



dan jari jari aku rasa nak patah cramp pun ada.....sengsorang je aku buat ..adik adik aku dia mem bizi keje lain...iskkkkk



gunalah artline marker...kad aku tak leh guna pen biasa...sampai habis la ink ni...









9 comments:

Eri-chan said...

yg aku tau...kad utk aku ada..hehe
cian kau mimi...

nUR_rOsALiNdA said...

Nok...sangat kenangan nok
Aku teringat time aku aritu
Nok, kad aku ada tak? hiks~ =p

kella said...

huhuhuhu.. aku dah nampak nama aku tuh! dah ada ke kad aku nak amik ni?

NeenaAnuar said...

sabar beb.. nak kawin memang sengsaraa sikit arrr... hehehe...

Softtouch [Hanim] said...

wa...dah start dah mimi buat..ni baru kad2 mimi..nanti nak dkt majlis lagi bz..ada je yg bnda2 mcm xsetele lagi n tertinggal..Yg pnting nk dkt2 majlis nnti jgn tension2 n relax ok..Byk2kan rehat.

cik xxx said...

sian ko mimy,
aku nak tolong tapi tolong tgk la

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nama aku ada x nok?????

cik xxx said...

mimy,
babe, thanks puji rambut aku. tapi rambut je keww. orgnye?! haha

tapi kwn aku tak suka ar, dia kata bertudung lagi manis... dowhhhh!!!

Ann Ishak said...

ku tetap menantikan kad dari mu

Google