THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 October 2010

Sorry !!!!!!!!!!!!!!!!! Tak Sempat Blogwalking


aku stress tak dapat nak berblogwalking blog kengkawan aku kat sini...huwaaaaaaaaaa adehh tension hakuu...sorry ek pada kengkawan blog ku coz tak dapat nak baca & drop the komen....ni pun aku curi curi ..kang tetiba keluar bos aku dari bilik...terjah aku...tak ke haru.....ok ok permisi bukkkkk ...harap memoga esok aku rileks sket la senang nak blogwalking...sehari tak blogwalking aku macam serba tak hidup...kalah orang bercinta taww..dah dah ...aku dengar tapak kaki kasut bos aku tu...errrrrrr babai








4 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpa aku maapkan ko..hahah tetiba kan..

ratusiput said...

takpe nok...paham...ehehe..

farahfatihah said...

huhuhu bz rupanya =)

POSH76 said...

keje kene jg gak beb takper kalau hang tak mai mana bz la tu ..aku pun kekadang sama gak

Google