THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 October 2010

Terserempak Bekas Perdana Menteri Ke-4

Please okeh...tolong jangan nak manipulasi blog aku ni kategori politik pulak...sini parti bebas...nak parti bulan, dacing, roket sila ke blog politik lain...Soal suka tak suka...memasing nya hak...ini negara Malaysia okeh..bebas bersuara dan berdaulat..tak suka tak mengapa...so jangan jadi perangai jelek okeh...syohhhhhhh

Korang leh bayang tak kalau orang VVIP leh terserempak kat shopping mall gitu..time tu dia tengah berlegar legar kat Ikano...so santai rileks & cool je...aku toleh sekali macam kenal...toleh 2 kali eh memang kenal..yes itu lah Tun Dr. Mahathir Mohammed...dia sorang saja yer....agak tergezutt gak...sebab baru baru ni kan dia sakit terlantar kat Hospital Australia...dan di depan mata aku the real Tun Dr.M...walaweh...sumpah tak percaya... time apa lagi kelam kabut kuar kan kamera...time tu la zip beg aku buat hal...siot tul...bila ramai dah perasan...penuh orang kerumun nak bergambo...


Eksited la jugak beb...bukan senang nak jumpa orang VVIP dalam keadaan camni...selalunya bila ada majlis bersama pemimpin or acara berprotokol baru lah dapat jumpa..pulak tu sure bersesak ngan ramai orang....sah sah dapat salam je...hahaha...sian kan ....tetiba aku jumpa pulak dalam keadaan terserempak di shopping mall konpom sangat cool ...dan aku tengok Tun Dr.M pun tak la sombong...dia pun always smile ...sempat aku sembang..."Tun dah sihat??..jalan jalan amik angin ke shopping"...dia jawab dalam loghat kedah okeh..."Alhamdulillah sihat..tak pi beli apapun just jalan jalan saja"....auwww so nice....i likeee.....walaupun begitu..dia VVIP beb tapi takla macam setengah artis.....muka menyombong.....pastu jalan pun tak hagak hagak over konon glamer masuk tv majalah kann....hmmm rasa nak pelempang...aku kalau artis idak la beria bagai..lagi aku buat dek donon jekk...tak kose aku nak terkinja.....sebab aku pun kategori artis jugak....hehehe...lalalalaa....




dah terserempak tu aku la kena snap...cepat cepat aku snap gambo diorang ni...amboi kemain muka senyum meriah je semua yer...steady la Tun Dr.M




bagus jugak aku tak join gambar dia atas sebab aku dapat gambar ekslusif berdua gitu...kelassssss....senyum lebar nampak gigi Tun..umur dah 80++ tapi tetap nampak awet muda kannn...







20 comments:

Frodo Baggins said...

ayahanda ni, in person mmg cool ... :)

Shu Shinju said...

wah...bestnye depa...jumpa tun... dr.siti hasmah xde ke kak?

liyana said...

wah jelesnye

Zallyna said...

bestnya.....ader gambar!! aku keje kat sini ramai terserempak VVIP, tapi just senyum ngan tunduk hormat jer...takder lah nak gambar2...hehehehhehe!!!!!

Nadine said...

Mimy, I sgt JELES kat you!!!!!

I pernah meet tun M & tun Hasmah in person jugak masa special convo utk tun kat UIA dulu. Tp masa tu student lagi I takde own cammie...huhu, xpat amik gamba.

skali lagi..sangat jeles!! hahaha! :)

Ieda Al-Habsyi said...

besttttttttttttttnyer!!!! serius jeles ni!


hhehehehe :)

eLeMeNt 0f L!fE said...

kak mimi...sy pun pernah jumpa ngan dia jalan2 dekat the mines...dgn datin siti asmah...dorang memang bagus...tak mcm menteri yg lain...shopping kt luar negara je...tun siap nak borak2 lg....

farahfatihah said...

wahhhh jelesnya dapat amik pic ngan Tun!!!!! sgt jeles ok!!

cik xxx said...

owh no,
aku jeles wokeh!

Nadiah said...

Oh...i'm envy!

deliena said...

wah kak azni jeles gakkk.. puas letak gambo Tun M dekat my 'secret board' tp tak cukup power law of attraction lg nak jumpa Tun M.. salute!!

Girl Girl said...

pose bru2 nie nana jumpe dier kat bazar ramadhan bangsar. dia dgn wife dier. Dua2 peramah. tp x dan nk amik gmbr sbb org ramai. Tun M dan Dr. SH mmg baekkk... X menyombong pon.

NoVemBerLaDy said...

rase nak tmpal muka sendirik kat sebelah tun.. hohohoh..

POSH76 said...

my idola tu...kelasss ko dapat gambo dgn TUN...look young la dia hehe

Liyanaroxx said...

Oh my idola...jelesnya akak dapat bergambar dengan Tun! :)

mrs.spicy said...

jelessssssssssssssss!

Softtouch [Hanim] said...

bestnya mimi...bkn senang nk jumpe n snap pic mcm tu..untung mimi...

Eri-chan said...

weee weeee dulu aku terserempak dgn dia thn brp tah..pun aku nak amik gambar dia tak kisah je..masa tu kat Sogo..kalau artis lalu. maap..trs aku simpan handphone aku...
hahah kat ampg point banyak kali jumpa artis mkn kat octopus sushi...ada aku kesah...hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

terbaik la aku jeles nok....bestnya jumpa dengan lelaki idaman aku...hehehe genius hoke..

RedLife2Love said...

gambar last sekali cantik.. nmpak slim la.. cool jer tun M kan, nice.. =)

Google