THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 October 2010

Karaokeholic vs Ratu Karok Kerok Okey..(Contest) - ENTRY MELEKAT

 INI ENTRY MELEKAT SAMPAI TARIKH TUTUP 30.10.10...
SILA SCROLL DOWN NEXT NEW ENTRY




Contest : Karaokeholic Contest
untuk kaki karaoke tegar anjuran FARAH LIYANA
Tarikh tutup: 30 October 2010

 



Syarat-syarat penyertaan

1. Ada blog sendiri. Jangan guna orang lain punya pulak.- ye blog aku la ni..
2. Jadi follower blog ini. Senang nak tau update nanti. - ok i pollow
3. Buat entry pasal contest ni dengan tajuk KARAOKEHOLIC.- yeszzaa ratu
4. Letak banner contest dalam entry dan sidebar blog korang.- tengok tepi kanan tu
5. Letak 1 keping gambar korang berkaraoke. - bukan 1 lagi tapi 2 ..
6. Tag rakan blogger. Tak kisah berapa orang pun :) - aku tag Mala...dia kaki karokk ..nok buat tau..jomm
7. Tinggalkan komen pada link ini. untuk saya update link participants :) - rogerr

Hadiah: Karaoke percuma di pusat karaoke pilihan anda ! Seriously :) - Nak!!!!!!!!!!!!

Tarikh tutup: 30 October 2010







KISAH BENAR AKU SEORANG KARAOKEHOLIC VS RATU KAROKKEROKOKEY (KARAOKE)...

Aku join contest ni setelah dia tag sebanyak 2 kali oleh IenaAchik & Posh76.. tengokkk betapa mereka ini tau yang aku memang minah karaoke..pantang orang ajak gi karok...mula la aku tak senang duduk...teringat je mikropon kat karok...terus berlegar dalam kepala hapa aku nak nyanyi...ko tengok holic ke tak aku ni...pastu bila dah kat karok..aku orang fisrt pegang mikropon pastu aku lagi..dan lagi ..lagi jugak...sampai lah ke sudah aku lagikk... mikropon kalau dah dalam tangan aku...kem salam la yang lain dapat pegang mikropon tu...aku nyanyi memang gaya artis fofular ...dalam bilik karok je aku mampu jadi artis..kat luar tak laku dek non...siannn takk..jadi sebab tu aku di gelar ratu karokkk...pitching ke laut itu wajib...jeritan meroyan konpom ada jugakk..i likeee..dah la kalau rasa aku ni holic ke tak...baca saja entry pasal karokk aku yang lepas...meh kita flash back..

1.Karaoke Superstar Jadik Jugakk.....Sedap ke Sore...Ahaks 

2. Karaoke Jamban Pun Jadi Le Janji Melalak

3. Karaoke Lagikkk Lalalala

4.  Mari Berjinba Melalak Bersama 3 Noks Dan dot dot







sekeping gambo terbukti aku memang KARAOKEHOLIC..jangan memain Feeling termahal untuk lagu Bunga Bunga Chenta.. kalah Misha Omar...





ADA SESAPA NAK AJAK AKU KARAOKE??? JANGAN MENYESAL SUDAH...MIKROPON KONPOM HILANG...EHHEHE









14 comments:

ratusiput said...

wah gaya takble tahan....feeeeeelinggg habisss...ehehe...

farahfatihah said...

mimmy jom karok!!!!! i suka layan lagu ella n wann huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cayalah nok...clurts ko kan...

RedLife2Love said...

gambar feeling habis la.. gud luck!! kalau menang ika nk join karok gak.. hahaha~

Nadine said...

wah..meletops gamba tu Mimy. boleh bayangkan betapa feelingnya you. hihi.

goodluck ok! :)

POSH76 said...

konpom aku kalah kalu masuk sebab tengok bibir pun dah tau showmanship kelassss ...gd luck beb

kella said...

hehheheh.. kelas la gaya ko nyanyi mimy! sure leh menang ni! gud luck weh! dah menang nanti ajak le aku karok sekali.. hehehe

Eida said...

kelas ko Mimy,nangis Misha Omar tgk nih

Ann Ishak said...

kompemmmm ko menang nok...meletop top top

Mimis said...

hehe... very enjoy bila karaoke kan...

Iena said...

humag aihhhhhhh... mmg feeling meleleh ko!

makdara TERdiva said...

wah! gambo malatops beb! sure bole menang..hehe!

skrg dah pencen karoke..suara dah tak diva..sob..sob..

.:Farah Liyana:. said...

dapat hadiah :) yeay!~

Bit Zamri said...

waaah !tahniah kak mimi!!! hehe

Google