THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 May 2010

Karaoke Superstar Jadik Jugakk.....Sedap ke Sore...Ahaks

Weehooo kali ni nya karaoke konpom jadik...takde dah macam hari tu...punya sengal badut tunggu...hampeh melalak ke NZ iaitu acara makan semakan nya...je la gamak nya...kali ni tidak okeh...strategi baek punya kan korang...awal- awal lagi dah booking.....mana lagi kalau tak tempat wajib SUPERSTAR KARAOKE WANGSA WALK MALL....semata nak melepaskan lalakan bergema halilintar...baiklah aku pun sama..keje nya asyik berkaraoke ke?? motipp sore ko sedap ke?? sedap tak sedap ada aku kesah...janji aku bersuara sumbang...kalau sedap aku dah jadi artis fofular ferashan sore sedappppppp...haha....


** sebelum nyanyi kenalah pose pose gedik dulu...lalalala..mak dara semua dah dapat keizinan sang somi...yang pasti anak takleh tinggal yer bai...aida & mas mana anak korang...tetttt laki jaga la tuu

** mana boleh satu...main la dua snap ...lalalaa...aku cubaan untuk membuat aksi kurus...nasib baik duk belakang...

** kepanasan dah membara jadikk...kasi hangat enjin dulu...


** aku nak terlelap bai nyanyi ...wakakaka....aku kengkonon tak nak nyanyi..capek dong..konon la kannnnnn

** eh apa ke hal bebudak ni bergambor gini ikut turutan tangga mengikut size ni...wakaka
** mereka mereka tunggu giliran nak menyanyi sempat makan ayam KFC...aku tengah sebok nyanyi time ni..KFC pun aku tak kesah


Uhh apakah yang melintas tu...halilintar lalu tak sabo nak nyanyi...

**comel cikgu melor nyanyi...biasala lagu favourite...
GADIS & BUNGA- RAHIMAH RAHIM
** yeszaa karaoke kali ni memang menjadik...lalala bersumbang lagikk
**oh tidak pompuan dah mula dah ...dah mula payah stoppp

** kan aku dah kata jangan mula....tengokkkkk..konpom mic aku sorang je conquer...



** my wardrobe : baju color biru dibeli di kedai ramai orang kat Sg Wang sebelah Voir tu ( xder brand pun)...murah je RM26.90...






4 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

clurstkan.best la...dah lama aku xkarok...asyik karok kat umah jerk..tettttttttttttttt....hahahahahahaha

POSH76 said...

bessla geng ko nak joint bley hehe
beb ko pakai apa pun lawa hehe

Nadine said...

suka tgk friendship korang. wpun dh keja, kawin, beranak pinak still close n boleh meet up sume... :)

kella said...

huh... karok lagi..
bila ku mau karok nie..
uhh.

Google