THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 May 2010

Ber Seminar lah Kamu Wahai Para Setiausaha



Okeh sorii asyik citer pasal bisnes anak tudung je...sampai lupa nak citer apa aktiviti aku...sori sori ....citer yang nak story pun dah habis bulan April...sekarang dah bulan Mei...memang sengal la kannnnnnn...kan hari tu aku bagitau kemana aku pergi....maka...ke sini lah aku untuk celebrate secretaries week...apa luncheon ke?? hmm haah la sangat...takde maknanya...berseminarlah kamu wahai para setiausaha....kata bunyi macam tension oi...hahah...sedih sob sob sambil mengarang entry tapi aku propa je...percaya jangan....sebab untuk tahun ke-2 aku tak dapat undangan memana luncehon....sudah menangis ko disitu meratapi nasib ko. secretary tak glamer macam ikan gelama ada lah ...zasss layannnnnnn



See the tajuk la...perkasa okeh...sesuai kannnnn...mak memang perkasa gitu...motip takde kena mengena lol


wow lihat skrin..sapa tu..yer Syarifah Shawati...perunding imej adamaya tapi bukan pelakon adamaya..



nampak sangat tak konsentrasi sempat lagi snap walaupunnnnn gegarrrr

with Ika comel lote...we are black...wink wink...yer akujanji tepon...ohh tipu ..oh subang berlian tipu itu wajib ada,,,mak berseri sira uollss



dengan penuh khusyuk aku mendengar...cesss poyo....aku nampak kamera snap je terus jadi begitu...nampak tak lengan besor tu...ada sesapa berani lawan tangan tak?? aku darah manis nyamuk pun geget tau...


**huiyooo wat muka fokus...padahal...drama korporat minggu ni


** setelah rasa bosan...aktiviti cammy seperti biasa ..peduli apa aku...muka syok sendiri dah tentu..lalala


time to gedik gedik kamera ngan shawati..ohoho...saja je nak glamer skit dari dia...well ladies in black ...amik aura...eheh...dia cantik ok di luar..natural je....gambar bawah ni macam lawan perut sama naik tinggi ..hehe




orang sekeliling depan belakang kiri kanan...ramai woooooo tahun niii...tak dak meja nak letak handbag tauuuuuu..sian handbag aku letak kat kaki jekkk



aku rasa ini yang paling best..sebak gak la..penyampaian yang mendalam...nak tau korang google la ESQ training key..



nak jugak kannnnnnnn bergambor ngan presenter ESQ training...yang abg BALD tu yer or dalam BM is botak...

mentekadarah time...ala buffet ke?? tak suka tul ar...series..dah la beratur panjang...meja tak cukup...aku lapar terus tak jadik lapar....



tengok ar aku makan apa...ni je tau...dalam tak lapar tu kentang berbakul bakul berchesse lak tu...uhuh,..


semua tak tengah makan ?? aku tercari cari nak duk meja mana....kesian tull...aku berdiri sambil main petik kamera la..tunggu awie...tunggu ke??




terkesima aku sebab dapat meja setelah penat berdiri melilau cari tempat...ahh lega duduk je...snap gambo...heavennn...lihat subang ku..palsu kan......auwwwwwww




yer tengahari tu ada awie...napa aku tak overexcited eh?? matik aku peminat awie or wings baca....larikkkk


khas untuk peminat awie .....aku snap untuk korang...tangan tak ikhlas tu gegar....oppsss...sekali lagi aku larikkkk pecut




awie perform 4 lagu je yer semua...lagu apa aku pun tak ingat...sebab aku tengah hangin time tu dah la...makan lambat...duk semeja ngan orang aku tak kenal...dannnn takde la mat rock nk gambo ngan aku hari tu...



tahun ni tak de gambo ngan mat rock tapi ngan artis jambu....hehehe kenal tak?? dia sengal sama macam watak Din JJ...emcee hari tu yang banyak cakap..




apa barang satu je...lagi sekali...kami macam sidang akhbar nak umum percintaan je...wakakaka...matik jeles la Encik Awak baca....hehehe...takpe gambo je tak luak pun...


sessi bergambar 3 si hitam manis...errr baju kami..



Kella tau aku jumpa.......muacksss cayang ...eh tak bukan lesbo...huyoo mekap aku macam tepung gomak...kah kah



mempertemukan kella & ika...amboi janji hitammmmm..sesuwaiii




kenalah gambo ngan jiran sebelah aku kat opis ni...adik ika sapa lagik kawan duk gosip hari2...aku rasa pecah gegedang telinga dia dengar aku merengek cakap tepon ngan Encik Awak...hehe



banyak kopi....nak?? kopi mak dara weh jangan memain...minum terus anak dara...aku makin dara la.....huuh..jimat duit kopi sebulan





sendayu tinggi pun ada sponsor dapat lah ni ha...ada gak demo..tapi aku tak minat la..lama giler...tapi produk dia bagus....macam nak beralih arah je...yeayy buatan Malaysia




aihh kata utusan taja...tak reti reti bagi buku...pasal emas dinar lagi...beb marilah membeli emas...berguna tuk masa depan...aku sewa buku ni korang nak tak?? haha reason emas mahal...tak de kena mengena



gambar wajib tetiap tahun kat toilet hotel istana...sebab cermin dia best lebar beb...



dan ini apa dia?? yer ini adalah corak kat seluar aku...haha itupun nak tunjuk kan...yer aku suka tunjuk sebab ko ada ke?? aku ada walaupun paha ku besar...suar bunga tetap pojaannn



baju ku bukan baju mu...iyer aku wanita berserba hitam nak nampak kurus kecuali belt putih menandakan taekwando aku masa sekolah warna putih je tak naik color...kesian...okeh bukan nak menunjuk apa aku pakai tapi ramai lak tanya mana aku dapat kan baju yang selama ni aku pakai..pasni tiap kali publish gambo aku akan bgtau....yang kurus tu dediam sudah...tau la kurus kan...heheh...


- top hitam satin dari brand LANE BRYANT beli kat butik TESCO ala kedai untuk badan besar tu...B.O.S..harga RM39.00 ala2 F.O.S la..

- Seluar polos ada corak bunga-bunga dasar kelabu hitam brand SCARLET PLUS by Jusco..harga tak sale RM59.90 after less 50% RM29.95

- Belt Putih untuk size XL beli kedai Sg Wang bawah sebelah VOIR & VINCCI...harga RM12.90

- baju dalam suar dalam tak yah citer ek...malu citer dalam kain..huhu










8 comments:

tasyanadia said...

kak nnti soping igt la tsya skali ek
hehehehhe
leh kirm skali
hehehehe (^_^)

POSH76 said...

beb apa rahsia ko pakai apa jer mesti nampak georgeous hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaah baru aku nak tanya ko dah malu nak bagitaw la plak..hahahahaha.....beb aku dah merembes tengok makanan tue ..ko sengaja mendera napsu makan aku kan...

Eida said...

adoilah Mimy,x tahan aku nengok makanan ko tu,Mimy ko dah namoak kurus lah wah diet betul ni

NeenaAnuar said...

bagus gak kan sekali sekala gie secretaries week yg berkonsepkan ilmiah niee.. hehehee.

you look really sweet babe! chantekk baju! ;D

NeenaAnuar said...

mimy darling.. Sila collect award from my blog yeah! check it out! ;D

fabulous.farah said...

gambar no 4 ko cantik mimy..boleh buat tutorial mekap lepas ni.hehe

kella said...

huhuhu...

Google