THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 May 2010

Posto Posto By Neena Anuar



Posto posto...yeah yeah...dah sampai ke tuan tanah kedaung....teruja teruja...weehhhooo hadiah terhebat ini datang dari NEENA @ Kajol Msia...heheh....ayat membodek aku kennn...no no tak bodek..mengendeng ngendeng gedik je...mentang mentang la kannn dah dapat hadiah....hadiah ni sempena si Neena ni nak bagi hadiah free ..kira ala macam gateway la...tapi syarat kena jadi follower dia dalam masa yang ditetap kan...mak apalagi sepantas kilat terus mengklik butang follower..thenn taraaaaaaaaaa....aku nak hadiah le....pantas jangan tak pantas...anyway tengkiu Neena...muachkksss..


Kenapa aku suka jadi baca blog NEENA..?? yes opcos ..blog dia penuh gambo pakai DSLR nya camera pastu harus mak teruja nengok hasil tembakan laki nya aka Encik Teman mempetik kamera tu kennnnn...terus aku tengok macam tak pejam bijik mata nengok hasil nya...si NEENA ni lak apa lagi posing dan posing lagi...dah macam model antarabangsa bollywood....aii kata KAJOL MALAYSIA nokkk....terkesima jatuh terjelepuk terus...uhuh oh tipu semata ko nak jatuh kann...pastu harus wajib dia suka travel..pastu dia reveal hotel la..apa la..buat aku rasa aku join lak vacation dia...padahal aku berpijak di atas opis tingkat 9...





** yang ditunggu..nampak tertera nama NEENA...wahh mak dengan rakus bukak sampul surat tanpa rasa sabar...habis bersepah...kasi koyak sudehhhhhhhh




** keychain handkraft dari bali tauuuuuuuu...siap url blog dia gitu...ha sila la terjah...serius tengok berkali kali...neena, blog ko famous pasni sila bg aku hadiah lagi..ngeeeeeeee


V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


** paling terminat tersuka...yes I LOVE BALI....thanks nok neena..walaupun aku tak jejak bumi bali tapi benda ni buat aku rasa macam semalam je baru balik dari bali...hehehe...mak soka sgt ni...benda alah ni macam multipurpose gak la..aku pun tak reti explain...ala kira boleh letak stationery la gitu.....





** ada sesapa baik hati nak bagi aku hadiah lagi..sila...sila...heheh yer sila buat muka tak malu









7 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku nak jugak...hadiah dari ko...ahahaha *tiba2 kan mintak hadiah...* :P

Iena said...

aku pown sama ngan cik unggu iaitu menagih hadiah dari ko! hahhahahaa...

kella said...

bertuah aje di mimy nih! bila aku nak dapat adiah ni.. hehehe.. lama dah tak terima adiah, hadiah kena cium hari2 ada lah.. ;p

NeenaAnuar said...

u're most welcome babe! Alaa... small token jerk babe! aku harap ko suke & sudi menerimanye yer! :D

Anyway.. Thanks for your support! *HUGS*

POSH76 said...

aku pun mau gak tp tak dapat...kiutla hadiah tu cam owner blog tu gak hehe...

beb mau hadiah ka...rajin2 la mengomen...hehe

Mia-Ina said...

mia pun nak gak.tunggu hadiah dr akk la..boleh?hehe

Megat said...

hehehhe aik semua mintak hadiah niee eeeeee.....kena laa support ramai2 baru laa dapat hadiah heheheheehehe

Google