THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 May 2010

Ada Macam Macam Warna - Inner Syria COTTON



** my sista ekin memakai 2 inner syria cotton plain yang berasingan dan di "double"kan menjadi dua line...so nice...








Inner Syria COTTON


1pc = RM7
3 pcs = RM20


(additional RM5 for postage for 3pcs)





THE COLOUR



1. DARK ORANGE
2. LIGHT SHOCKING ORANGE
3. CHILI RED
4. MAROON RED
5. LIGHTER PINK
6. SHOCKING PINK
7. DARK PINK (PINK BELACAN)
8. PINKY PURPLE
9. PURPLE
10. LIGHT PURPLE
11.DARK GREY
12. BABY BLUE
13. BLUE OCEAN
14. BLUE BLACK
15. BLUE
16. DARK GREEN ARMY
17. GREEN APPLE
18.LIGHT GREEN TURQOISE
19.DARK GREEN TURQOISE
20. LIGHT YELLOW
21. MUSTARD YELLOW




(ALSO AVAILABLE)

ALL BLACK
DARK PURPLE
LIGHT GREY
GREEN FLUORESCENT
OFF WHITE
BLUE GREY
DARK CHOC
LIGHT COFFEE CHOC
MOCCA CHOC



**(NO PICTURES ATTACHED)






please email at
nor.zmy@gmail.com





10 comments:

Mimis said...

yg inner syria tu ialah yg mcm adik awak pakai 2 tone tu yer?

Norrie Zallyna said...

mimi...aku order dulu, bayar dpt gaji boleh????? hehehheheh!!!! nak beli sekarang doit tak ckup!!!

The Queen Bee said...

i love tudung nii! tp nape dia panggil tudung syria? eheh

Mimy Hamid said...

the queen to be : coz..tudung ni asal nya made in syria..

Mia-Ina said...

wah kak mimy makin rancak bisnes ni.gd luck ye

NeenaAnuar said...

wah! aku doakan semoga ko suksess ngan business yg ko ceburi nie beb! ;)

POSH76 said...

cantiknyer kakak & adik dua2 pakai pun cantik hehe

kella said...

semakin masyuk ya bisnes ko ni mimi!
kawan aku tu sampai sekarang tak masuk2 opis dari hari tu cuti..
tak dapat nak order lagi! huhu

rina said...

ada size ke..

Aimi Dayana Bahari said...

salam. inner ni masih ade stok ke?

Google