THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 May 2010

Sarung Luar Syria Tanpa Inner Di Jual :)




BODY LUAR SYIRA (LYCRA) hanya RM18 saja...

pra tonton dulu...minat order saja yer ...
email : nor.zmy@gmail.com



** 5 AVAILABLE












** aku pakai body luar tudung syria lycra (RM18)&
3 tone anak tudung syria lycra (RM10)



SOLD


SOLD


SOLD


SOLD




Yang ditunggu oleh semua...yer ini adalah SARUNG TUDUNG LUAR SYRIA TANPA INNER ...ramai orang request nak beli sarung luar body je....ok untuk korang semua...tak de masalah...tapiiiii sarung luar ini adalah dari jenis LYCRA /SPANDEX..bukan inner cotton yer...tapi sangat sepadan kalau korang match kan ngan Inner tudung dalam ..tak kisah la dari jenis lycra ke cotton syria ke...nak buat jadi berdouble double pun mudah...yang penting sarung je...yer aku tau zaman sekarang semua nak mudah ..asal senang sarung je jalan....jadi yang berminat nak stylo mylo tu..why not try new style in tudung syria ni..beli body luar je...then just mix n match with anak tudung inner syria cotton yang berwarna warni...juga boleh didapati lagi dengan harga 3 for RM20....oh harga sarung luar syria ini adalah RM18 saja..kalau minat nak sepasang RM20 siap anak tudung lycra..terpulang la nak pilih yang mana...napa mahal?? sebab kain lycra memang agak mahal la sikit dari inner syria cotton...tapi berbaloi kann?? pilihan warna adalah mengikut pre- order...please fill your request color yer...but HITAM warna kegemaran ramai jangan risau...memang ada...






11 comments:

POSH76 said...

tudung camni senang pakai....terletak jerkan...kalu sampai seru pun aku mau pakai yg senang2 sarung ni hehe

Norrie Zallyna said...

HANYA 3 KALER JE KER KO JUAL????? AKU NAK CARI KALER BIRU...ADER TAK????

Iena said...

aku try gak pakai tudung ni tapi.... cam PENYU achik ckp... tp mmg pon, muka aku ader kecacatan bila pakai tudung syria ni... n aku sgt jeles tgk org2 memakainya coz nmpk uptodate...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

napa ko pakai aku nampak cantik jerk nok..tapi aku pakai jerk ke laut...dah ropa mende dah..teringin nak pakai nok...

Mia-Ina said...

mmg senang pakai klu tudung camni,,cepat

fabulous.farah said...

aku dah email
hehe

cek22

POSH76 said...

beb aku tau hang tgh sibuk business...tp kalu free buat TAG..senyuman ko kan menawan hehe

jane said...

OWH TUDUNG SYRIA KE???
DLM BYK2 TUDUNG NI TUDUNG YG TAK PENAH TEST PAKAI






WOHAAAAAAAA

Mimis said...

yang tiga tone tu pakai 3 lapis ke?

kella said...

yang jenis ini aku belum ada lagi mimy!
akan dipertimbangkan! ntah cam tak minat tak kena je ngan aku 3 kaler nih.. hummm.....

d.a.m.i.q.u.l.a said...

ish ntah la nape kalo aku yg pakai tudung ni,rase bulat sgt muke ni.org lain pakai aku tengok cun je

Google