THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 May 2010

Esok Hari "Public Holiday"


One word to say...........YAHOOOOOOOOOOOOOOO....adalah dimaklumkan bahawa dengan ini bahawasanya perintah telah di keluarkan dan esok atau sapa yang baca hari ni iaitu bersamaan 6 MAY 2010 adalah PUBLIC HOLIDAY untuk pekerja menara saja.....sebagai pekerja dedikasi, terlebih kasi ni sangat mengalu alukan cuti yang telah diberi dan seharus nya kegembiraan disambut dengan bersoping ramai-ramai ke JCARD DAY MID VALLEY ....lalalala....ohh uolls jangan jelesssssss okeh...esok mak ngan senang hati nak bersenang lenang lenggang kangkung mau berehat...oh bestnya dah la tak payah hadap jem giler babs macam haremmm.....




Mengapakah?? apakah ?? motipp ?? nak bagi cuti...baik giler kann company...haha yer memang baekk hati sebab ini adalah cuti paksa rela...kerna terpaksa aku kena bercuti ...sebenarnya ini adalah cuti gantian LABOUR DAY - 1 MAY yang kebetulan jatuh pada hari sabtu...dan secara automatik akan mendapat cuti gantian dalam sebulan selepas tarikh itu selama sebulan..tapiiiiiiiii kali ni semua orang menara kena paksa amik esok...dah jangan banyak cakap cuti je la..kang tak bagi langsung sendiri rugi...maka uolss jangan jelessssssss...huhuhuh







5 comments:

atoyis said...

aik..ko bukannya baru gi j card day kat wangsa maju ke..takpe2 ko gi dlu..nnti aku menyusul

Eri-chan said...

wooo agak dengki jugakla kan..takpe ilang gak bosan leh driving ke mbf esok dan lusa.. muntah darah gak kalau spjg bulan dok dlm ampg point..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak cuti jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

Nadine said...

bestnya esok cuti...

saya jeles!!! :P

kella said...

yelah... yelah mimi... kau sedang asyik cuti tu.. aku sedang berblog di opis pula! hehehehe... :D

Google