THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 May 2010

I Heart ♥ Mak.....muah muah

Sana sini semua dah tau Hari Ibu jatuh pada 8 Mei 2010.. vangga nya aku sebab masih panjang umur untuk meraikan hari ibu ngan mak kesayangan aku no.1.....syukur....dah tak de mak lain dah dalam hati aku...mak aku la yang mengandungkan aku 9 bulan ...mengendong aku masa kecik...mensupport aku study...pastu kalau duit tak cukup tajaan mak aku la...sapa lagi..opsss abah ada gak..tapi best lagi mak...tak banyak soal...bagi je...hehehehe....caya lah mak..heart heart...


Dikesempatan Hari Ibu yang mulia ini..ewah macam ucapan raya pulak...walaupun mak aku tak reti baca blog aku tapi kalau ada benda best aku paksa rela mak aku jengah blog aku...kang balik keje...aku suh mak aku baca...takde halll...nak ucap berucap gak....aku ni sejak menghadapi stress nak kawen ni memang selalu je bertekak ngan mak aku bab bab ni..kadang aku malas nak cakp banyak kang ada je benda yang di salah tafsir pastu tegang...aduhai...yerlah mak kan..dia nak kesempurnaan the best untuk anak dia.....sorry yer mak...kita anak beranak selalu gaduh gaduh manja....eheheh pastu beramas mesra semula...hehehe muah muah



** ewahh mak dara & payung...posing atas batu...nasib tak tulis nama atas batu....buleh wat tajuk lagu ni...mak gadis & payung...


to mak ku darling, Pn Hafifah Nordin....anak mu ini sangat berbangga mempunyai emak seperti ini walaupun kekadang suaran nyaring memang bak artis bersuara emas...tapi suara bak buluh perindu itu lah membuat "tinggi gunung kinabalu dan hati saya rindu".....hehe madah gitu....sebab kalau tak dengar satu hari suara...mau tak keruan hiduppp...hehe...setiap hari bila bangun mesti kena jerit..."makkkkkk ooo makkkkkkkk."..nanti sure mak menyahut dari kejauhann....."iyerrr...apa ke hal jerit jerit ni..." (nada marah rasa cam nak gi terjah je anak nya..aku la tu).. okeh sekarang kat blog ni aku nak jerit kuat kuat betapa


AKU CINTA & SAYANG MAK AKU DAN PELUK KUAT KUAT SAMPAI LEMAS..MUAHH KAT PIPI HURMM WANGII ...
SELAMAT HARI IBU MAK
Dan tak lupa juga untuk bakal mak mertua ku, Pn Khatijah...aka mak Encik Awak...terima kasih kerana menerima seorang perempuan mental yang suka meleleh air mata ni dalam keluarga...Selamat Hari Ibu jugak ....








9 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie mother's day to ur mum..and MIL to be..hehehehe...semoga diorang gembira dan sejahtera selalu...

Nadine said...

Send my Happy Mother's Day to ur mom, Mimy :)

daela said...

Selamat hari ibu tuk mak-mak ko nok...aku x sempat wish kan..tapi mak aku tau yg aku teramat23x sayang mak aku...

POSH76 said...

happy mothers day to ur mum & future MIL.....lucky hang dpt MIL pun rock & rol...hehe

iena said...

hahah dah ada 2 mak nih

kella said...

selamat hari ibu...
weh kim salam kat mak ko ye!
hari2 ko dapat tengok mak ko mims..
ko patut bersyukur. nanti dah kawin.. ko akan rindu..rindu je.. huhuhuhukk.

ONFARISHA said...

Salam dear ~ blog walking : amat suka blog ini.. dan amat suka panggilan "encik awak".. cukup kreatif.. salam perkenalan.. :)

NeenaAnuar said...

happy mother's day to you mom dear!

Mia-Ina said...

suke tgk muka ibu kak mimy..sejuk hatiku

Google