THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 May 2010

Korang Nak Beli Tak Tudung Ni??




Salam semua...aku nak promote tudung terbaru anak tudung syria bersama selendang panjang ...walahhhhhhhh menarik uolsss...tengok ha aku pakai ada menarik?? rasa tertarik apa lagi...meh la dapatkan...aku letak 8 helai dulu...amacam aku dah jadi model untuk korang lagikkk....walaupun aku tau aku tak bertudung tapi niat bertudung tu ada...bila ?? tunggu ...aku tengah kumpul tudung ni la...nak bagi muslimah yang vogue the vass ngan bertudung..yeay pompuan bertudung la paling cantekk aku nengok..seyes.....maka yang berminat boleh la buat order ngan aku okeh..jangan memalu ...aku yang pipi tembam apam ni leh pakai..korang sure cantek gak bila pakai..di jamin...takpe kalau nampak tembam nampak pipi itu lagi lawa...comel loteee



Cara Pembayaran :

Pembayaran bolehlah dibuat dengan memasukkan terus dalam akaun:

with pos laju = RM5-6

NORAZALIMY BT ABD HAMID (164490014052)
SETELAH PEMBAYARAN DIBUAT SILA EMAIL KE : nor.zmy@gmail.com





** HARGA TUDUNG DI BAWAH PAKEJ WITH ANAK TUDUNG SYRIA & SELENDANG NURMIMY


RM15 (tak termasuk harga pos)





BELOW ITEM ARE SOLD...THANK YOU VERY MUCH...WILL RESTOCK SOON

TURQOISE CHOCKY NURMIMY (001) - SOLD



RED MAROON NURMIMY (003) - SOLD



PURPLISH PINKY NURMIMY (004)- SOLD




ORENGY RED HOT NURMIMY (005) - SOLD




BLACK RED COLOURFUL NURMIMY (006) - SOLD





PLAIN 3 TONE BLACK & WHITE NURMIMY (008) SOLD




** anak tudung syria boleh order apa color yang korang request..pada 3 helai = RM20...just inform me the color...& selendang nurmimy boleh di restock...




TERIMA KASIH ATAS PEMBELIAN ANDA...






18 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cun la weh...jatuh cinta aku..hhahahahahha..(takut dak aku jatuh cinta nie...hahahaha)
tapi ikhlas beb...memang cantik ko pakai tudung..xpa nanti dah sampai seru..pasti lagi cantik kan..aku doakan ko..

norhaliana said...

comel la mimi pakai tudung..

kella said...

mimy, nak lah.. nanti sat agi aku pi jenguk ya! cantik

Anonymous said...

Mimi...cmner mimi pakai tudung syria tu leh jd tajam kt depan dia...akak cam nk beli tp takut x seswai ngn muka akak yg bulat ini..hehehe...

RedLife2Love said...

ni tukang amik gmbar sila kasik komisen sket ek.. hehehe =P

atoyis said...

mimi beli anak tudung jek blh ka

Megat said...

ok laa saper yg berkenan tu beli laaa hehehehe
bukan aper nti tudung tu alah 1 untuk miss tonangku pakai tudung hehehehee

POSH76 said...

beb cantik hang pakai tudung aku suker yg kaler pink purple tu...bila turn aku ni

Mia-Ina said...

kak mimy mmg cantik pakai tudung la...

Queen said...

cantik...tapi aku pakai cam tak seswai...huhu

Nadine said...

wah..sudah jadi bizneswoman pulak..chaiyo' mimy!

atoyis said...

ok senin aku bank in..roger..roger

Mimis said...

U dah pakai tudung ke skrg?

seriess cantik U pakai tudung ni..

JuJue said...

fuhhh aku ingatkan ustajah aku masa form 4 dulu...

Ms AiReEn MoHd said...

wakaka kawan ko jujue tu kelako..ustazah smsg ker ...kekekekeke ustazah patimah...wakakakkaka...

nok tahniah da jd seorang yg berjiwa bisnes,aku pun nak join bisness gak..bg idea jap....

sue said...

hah..betul tak kak su cakap? boleh kan...tak cuba tak tahu...btw, cantiknya muka mimi bila pakai tudung..sweet sgt....

NeenaAnuar said...

sweeeeeeeeettttt nyer you bertudong beb! serious! i suke yg colour red maroon tu! ;D

liyana said...

cantik ny turqoise tu...nak jgk kak mimy? sold out da ke?hihi

Google