THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 April 2010

Hepi Besday Dilla Nok..


Alamak lambat la aku wish ko kan kat blg aku..patut 28 April aku dah buat entry ni..tapi tertangguh nok...hahah...tapi aku dah wish kat facebook kannn...nak buat entry kat blog je terlambat...sebab nak letak gambo kita gedevasss..hehehe cung tak gambo edit profesional dila tunang...ucapan untuk kawan blogger aku,kawan YM..kawan gosip gosip...paling penting sekepala..hahaah tak de hal punya....



Dila, kat blog aku ni nak bagitau kat ko...aku suka kawan ngan ko...alamak ayat macam lesbo tak...eh takk....hehehe...taste kat laki lagik kannn...bak kata dialog bujang lapok..."walaupun rupamu tak ku kenal tatapi lobang hidung mu tetap menjadi pojaan hati ku"...ahahha....umpama nya dila, walaupun kita kenal memula dalam blog..tengok muka je tak tengok live kannn tapi bila dah kenal riuh sekampung...yeay..nok i lebiu...thanks for friendship...majulah kita bersama tonang kita...hahaah....persamaan yang buat kitaorg ngam ialah masing-masing nak kawen tahun ni di umur yang sama ..hahah kebetulan..jadi dila la tempat aku mengadu masalah hal kawen ni..kan dila kannn


DILLA NOK,

HEPI BESDAY ...MOGA PANJANG UMUR...MURAH REZEKI ...BAHAGIA SELAMANYA..AMIN...









4 comments:

daela said...

hahahahaha...kejut mak nok....btw tqvm nok ku sayam....muaaaaahhhhh.....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie besday jugak tuk kawan ko nok...

Queen said...

happy bzday utk dila jugak...

=)

POSH76 said...

good to have fren cam hang...to dilla hapy belated bday...

Google