THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 April 2010

Tengok !!!!! Semua Pasal Tag Cekodok...

Semua pasal tag cekodok pagi tadi aku buat...udah aku terliur air liur meleleh...hah amik ko...dengan gigih dan rajin nya...aku berjalan turun ke food court bawah tepi sungai semata nak makan cekodok pisang.....selalu aku memang pemalas lipas la kan nak turun food court tepi sungai paling dekat aku sanggup ke tingkat 3......menci tau tengok kan aku terjebak...terjebak la sangat ko kannn.....mari mari cekodok panas 8 sehinggit....panas panas...meruntuh diet aku...yer aku inilah menu aku untuk tengahari....dah tak tunggu minum petang ke hapa...aku tak sabar dah...kecur air liur...seperti biasa...KEPUASAN MENJILAT JARI, KUKU,MULUT DAN SANUBARI...wahh gitu ayat iklan baekk punyee





** ini cekodok panas panas ..8 biji Sehinggit...aku makan 3 bijik je...lelain bagi orang lain ngappp





** makanlah cekodok pisang panas...pasti kepuasan menjilat jari, kuku, sanubari...sesuai tak aku buat iklan....



**kita baham dulu...makan makan musnah diet untuk hari ni...esok insap..lepas kempunan







8 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sekali sekala pekena cokodok nie memang mabeles kan...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

eh mimie... cun plak gambo ko makan cekodok tu!!!! ;)

RedLife2Love said...

yela,ni la adik yg terpaksa rela menemankan pegi riverside utk memenuhi keinginan makan cekodok kak mimi kan.. hehe.. terjebak jugak!

daela said...

mimie...muka ko dah susut la mak tgk...cayalah...thumb up tuk ko..muah3x...

POSH76 said...

sodapnya pekene cekodok time2 petang ni selalu tak leh ....deep fry tu hehe

kella said...

ayu nyer ngko lam gambo ni beb!
rambut panjang mengurai..
cung!!

kella said...

aku sokong daela yang kata muka ko dah kurus.. haah! dah makin kurang lelemak kat muka nampak?

fabulous.farah said...

hahaha..memang..lepas baca tag cekodok siyes aku pon rasa macam nak cari cekodok..

Google