THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 April 2010

Plan Melalak Free Tak Jadik...

Malam sabtu kengkonon nak berjimba riang ria ngan geng aku GXIXG...dan si Jan nak payung karaoke melalak untuk 2 jam...yehaaa..baek hati tul si besday gurl....punyalah plan baekk nya...sebab kitaorang lama tak jumpa....masing masing dah jadikk mummy ni..time is limit la..nasib la malam tu laki diorang baek hati melepaskan isteri kuar kandang.....dulu lain asal malam gelap je...malam masih muda...hihihi...

Sudehhhhhh..itu semua zaman jimba remaja..nak macam dulu bersosial..oh tidaklah...memalam anak nak susu sapa nak buat...hah nampak sangat sudah matang lol...hihihi...tak kisahh ar janji agenda jimba tetappppppppppppp



** plan baek nya nak nyanyi disini...mau jadikk superstar la ......


**ramai giler korang malam tu...memang orang sekarang suka menjadi superstar kann...aduhh lembam weh nak nunggu...tak tahannnnnnnnnnnn..dari kul 9.30 malam smpi ke 12 mlm...tak kesudah..

**woi berbincang apa tu...serius je ...hahahah....semua sengal tak sabo nyanyi..
bai - diana - me....

** bila si diana ni buka citer memang tak habeslah...siap pencak silat sumer
** mari mempoyokan diri merasa gedik...ehhe..terus blur..


** besday gurl on that day nak payung 2 jam melalak...yehaaa..tapii tak sempat..penuh leee



** beramai- ramai nak masuk dalam blackberry pastu mobile upload...kunun update le



** miss pramujari berbaju pink tunjuk jerawat baru tumbuh...

**diana n me tak leh pisah dari membuat bahan ketawa dan diketawakan...redha je la...hehe


** sekali lagikk untuk mobile upload...hehe maklumlah owner blackberry baru belajar guna FB thru BB..kelakar tulllll...punyala lama pakai...buta it tol..



**penat menunggu terbalas ...aqeef nak join melalak karaoke...uihh pandai anak bujang


** sian aqeef kena kerumun ngan mummy kepoci ...baka daddy dia gakkkk



**beramai-ramai berebut nak salin dak kecik ni nya baju....haiyooo aqeef bikin havoc la malam tu



**meh mummy mimy dukung...tilam vono best tau....layannnnn


** daddy aqeef amik peluang merokok...iskkk apa lah...sighhh..









Tapi................ plan tak jadik....sebab kepenuhan melampau jadikkk kita melepak ke NZ la kite....melepasss nak melalak freee...hehehe







11 comments:

kella said...

... sian lak plak! lame ko nuggu beb sampai 12tghmlm? sumer nak test sore nak masuk mentor protege mas idayu! ah..ah..

Eida said...

hmm Eida kalo bab melalak ni mmg suka tapi dah lama tak gi Karaoke nih.Bestlah dpt kumpul kenkawan camni,kawan ramai dah kena rantai

Nadine said...

Aqeef pun ikut skali??

Wah, giler cool parents Aqeef bawak pegi karaoke..hihi :)

:: vErde+hAzizi :: said...

owhhhh kalau i pon hampa okkkkk!
dah ready minum air asam jawa sume tetibe cancel, kecewa i!

Iena said...

sabtu lps aku pon ajak achik gi melalak tp achik xnak... the end, lepak NZ gak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya kalu dapat karok ramai2 kan..heaven..dah lama xkarok...

nUR_rOsALiNdA said...

nok, jom gi karaoke sabtu nih...tp ko tu bz bercinta kan nok~

NeenaAnuar said...

wahhh.. nama superstar... harus semua yg karok kat situ feelings ala2 superstar gituu kannn.. :D

Mia-Ina said...

happening tul sesi ni ye kak

fabulous.farah said...

huhuhu..baby nk tumpang melalak sekali?

POSH76 said...

dasat korang mmg kaki karaoke tullah...beb roti legam tu ada jual kat bread story tempat lain aku tak nampak hehe

Google