THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 April 2010

Tag Apa Ada Dalam Handbag




Tag from Noradzlina...

aduh tag lagikkk...okeh la buat je...since tak de benda nak hapdate...hikhik buat syarat la kunun...tag ni menskodeng handbag ..pastu kasi tunjuk satu satu apa ada dalam beg..opsss syarat jangan ada satu pun tinggal dalam handbag tu key..segala nya kena tunjuk...haihhhh demand pulak tag ni...nah la pi selongkar sekarang...




** apa ada dalam handbag merah kesayangan?? skodeng jangan tak skodeng



** ini purse aku by MNG ..hadiah sempena gaduh gaduh manja dari Encik Awak...bagus gaduh je dapt hadiah..cantekkk..hhi..gaduh selalu la..



** perfume standby dalam handbag by RALPH LAUREN ROMANCE...busuk busuk je spray..harumm bau diaaaaaaa



** benda alah tisu poket, beg handphone, dan sanitizer DETTOL..maklum la musim selsema vavik ...



** main mekap mekap kat muka ini la benda alahnya...mekap basic gi keje je..idak lah aku mekap nak pegi show nyanyi ke hapa...sempoi sudah




** ini merangkap purse aku gak..heheh beg uncang pink macam macam ada...semua benda aku letak dalam tu...duit, cermin, pen drive, resit....gi memana senang bah ituuuuuu




sudah aku nak tag orang...

semua nama yang ada tertera di http://mimiziousliciousbloglist.blogspot.com/..sila check nama anda disitu sebelum aku spotcheck...dan juga FOLLOWER seramai 92 orang tu.....tak gheti gheti nak buat.....






11 comments:

iena said...

wakakak... sangat bercinta hokeh.. tp perasan aku kan.. rasa aku nama tak der pon dlm list... hahahaha

noradzlina.kamdani said...

wah cantik beg merah itu
tag pemandu berhemah akn menyusul slps sy habis bz dgn menghapdet keje2 kt opis b4 holiday

fabulous.farah said...

insyaallah aku buat...hehe
sekarang ni tengah travel so barang dalam beg bayak giler..roti pon ade=p

Norryz said...

mcm2 dlm handbag ko..handbag aku lagi kelakau klu selongkar...sib baik bukan artis....

POSH76 said...

ko org kedua kasik aku TAG ni jenuh aku nak buat hehe

TQ

norhaliana said...

this week akak busy sesangat la mimi. insya-allah..

NeenaAnuar said...

hohoho.. tag lagikkk... suke! tapi lambat sikit yerrr babe... coz ku sedang bzzz ngan entry Anuar Zain ku itu! wakakakaka... :D

Beautyfull_Maria said...

Salam Ziarah,

Agak malu jgk la if i hv 2 do this tag..handbag dah mcm tong sampah..mc2 ader..he..he..he..

Btw,senang2 nnt jom singgah 2 my page plak yer.. :) at http://bwitme.blogspot.com/

abu simbel said...

mesti ada lagi satu benda yang you malu nak letakan ... apa nak malu semua pompuan bawa buat standby..

Megat said...

semua ada dlm bag tp yg membawa nyee adalah pakwe sebelah yg jd mangsa.........hehheeheh

Eida said...

Sebagai follower blog ko,telah ku tumaikan tag apa dlm handbag ni Mimy.

Google