THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 April 2010

Kata Kekunci "Mak Nyah"... Aku Ke ?? hikhik


Aku selalu gak duk belek belek analitik kat NUFFNANG....tapi tak pernah pasan la pulak bab kata kekunci.....ntah apa diorang searching nengok blog aku ni pun aku tak tau la...ehehhe....takde pe bende pun selain muka aku yang bersepah je...jenis aku lak kalau story mory kena ada gambo..sebab iyer aku adalah camwhore tahap tegar...semua benda nak snap...nasib aku tak snap benda bukan bukan kennnnnnnn......ada cerita tanpa gambar itu ada lah bukan aku...sure konpom orang tak hingin baca kannnnnn....ha jangan ada yang terbelahak muntah hijau nengok budak gemuk berfotogedik sudah...."salahkan ku jangan salahkan ku"....ha iyer sebab fotogedik si gemuk ni la bertemu jodoh kat blog okehhhhhh...dont play play...






Tetiba aku terperasan la pulak kata kekunci aku mesti terselit MAK NYAH...oh apakah?? sapa lah agaknya yang menyinggah blog aku ni dengan menggunakan kata kekunci tu...motip !! hahahaha..ke aku ni ada rhopa MAK NYAH ni?? ada ke ha?? bau bau mangga kot ...wakkaaka lawak seh....blog aku blog pompuan tulen yer...sila la percaya...tak percaya mau scan ke?? ada berani ?? heheh...haaa baik ngaku sapa nya keje ni ???hamboi hamboi....auwwww...nah disertakan bukti kata kata kat bawah ni...tapi mak okehh je...MAK NYAH, ke hapa ke...ada aku kesah...mak layan je nokk...tengok bahasa pun dah kuar fofonan kennnnn...sah aku pun sama je...huhu layannnnn




** HARI INI



** MINGGU LEPAS




** BULAN LEPAS




9 comments:

Nadine said...

hahaha..kelakar la pulak. eh sorry mimy, i gelak.

ni mesti kes u suka letak perkataan "nyah" dlm ur blog nie. hihi.

POSH76 said...

maknyah mmg sesuatu apa kaitan yek

NeenaAnuar said...

hihihi.. agaknyer ade kot dlm entry2 you yg lepas2 ade type perkataan mak nyah kott! :D

fabulous.farah said...

kat blog aku hari-hari ade orang cari
'suri rumah bosan' hahah

Mia-Ina said...

lor..jd mcm2 lak ye kak...ingatkan xde golongan tu...dah bervariety lak pengunjung

daela said...

kelakar betul la...dlm blog kak ayu pun nk search yg bukan2..aku punya..blom ada yg mengarut2 lagi...tatau la akan dtg lak kan...

Iena said...

bila ko transform jd mak nyah ni nok??? HAHAHHAHAAAAA... lawah dowh.

kella said...

hahahahha.. aku pon tergelak ni...sorry beb..
lawak plak!

Megat said...

apa salah nyee klu diorg nak baca tau nak berkenalan .......heheheeh berkawan gan diaorang nie seronok tau ........
heheeheheheheeh........

Google