THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 April 2010

Dunia Baru Aku - 8 to 5


Okeh okeh semua...opis baru aku sudah siap...baru la sangat....masih di tingkat yang sama ...yang berubah adalah penempatan...dan yang pasti tempat semua sudah semakin mengecik....ibarat umah teres pindah umah flat...macam gini la jadikk nya...so rapat rapat...sekali kuar sore jeritan..konpom orang sekeliling memandang...yang pasti tempat aku open air gitu...no kepung kepung macam dulu...sekarang amik ko luas terbentang..ko nak korek hidung pun orang alert tau.....AWAS..anda di perhatikannn...ini lah dunia baru aku...untuk 8 jam sehari....sanggup?? ok kkkk...takde hal janji aku leh blogging ....sangat penting!!..heehe





** penempatan baru aku...belakang cermin tu bilik bos aku...bos aku kuar masuk pun tak pasan kalau aku asyik duk hadap PC jek..bahaya seh...hehe


** penempatan untuk orang orang admin @ pentadbiran...meja diorang menghadap aku...senang sikit nak berurusan...dulu kena jalan ke belakang jauh nak menapak...jauh la sangatttttttt

** opis baru ada pintu sekarang ni...ko buka je dah nampak Secretary to Bos Besar...sangat privacy okeh tempat ni...i loikeeeee.....hehehe..sungguh terpencill...dan di situ juga ruang menunggu untuk tetamu...dan disitu jua bilik meeting...


**pandangan jarak jauh dari pintu masuk.....nampak tak tempat duduk aku..tu haaaa jauh tepi dinding...orang masuk nampak je kepala aku...tak jumpa memang la kannnnn
** dunia baru bekerja untuk semua ...gambarajah keseluruhan...korang tengok la betapa kecik nya placement ini...selagi leh sumbat...nak wat camner kannnn....dulu conquer sorang sekarang kena kongsi maaaaa



** barang sapa la ni serabut benor....hihihi...nak jugak berhiasssss kannnnnnnn...


**jiran sebelah aku merangkap teman segosip....sangat suka okeh dia duk sebelah...mata bertentang mata maka bermula la cerita...hehehe


** di mana mereka semua?? owh lunch hour aku snap snap...


** kotak masih ada...maklum la umah baru kannnnnnnn....capek dong nak kemas...haihhhh akhirnya penempatan siappppp....tapi ada yang tak siap lagi... apa ?? tungguuuuuuuuu




11 comments:

kella said...

akhirnya ya? siap gak opis ko..
nok kotok.. nok kotok...

Mia-Ina said...

dulu ms mia keja kerani...bilik mia cam2 la kak ..dekat cermin boss...hehe..kdg2 chat, boleh terkena dgn boss ..hehe.nsb boss selalu out station, ada la ms lapang

Emynz said...

oren cubicle, yang latest warne oren eh.

iena said...

cantek sih.... wah semangat baru nih nak kerja...

*ayu the sun* said...

akak paling x suka pindah tmpt ni.. dua tahun lepas akak kena.. ya rabbi!!!!!! nyampah.
:P

selamat berkemas!

Nadine said...

Senasibla kita Mimy..office space dr besar jd kecik..huhuhu.

BTW, banyaknye collection souvenir you..rajin betul susun semua very neat. :)

RedLife2Love said...

hehe.. me also here!!
ofis yang sangat "luas" kan..

menjadi pemerhati kpd smua org..
yela kira mcm gadis guard je dok berdua kat dpn tu ek.. hehe..

POSH76 said...

canteknyer opis ko....comei jer ko susun collection2 tu hehe

nUR_rOsALiNdA said...

Nok, cantik nok tempat baru ko..ko tgu nnt aku pindah office next month aku tayang pulak kat ko..hahahaha~

NeenaAnuar said...

nice office... ;D

Mimis said...

Ooo.. nanti I amik gambo ofis baru I pulak.. hehe

Google