THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 April 2010

Aku Serius Membeli .....Pesta Buku 2010 - PWTC


Ini adalah kisah di bulan March yang telah dibawa cerita pada bulan April..iyer memang tau dah lapok ..tapi bila ada gambar dah tentu ada citer kan...layannnnnnnnn....**tak kose nak buat heading panjang2...penat mak nak story story**



** ha nampak tu tarikh memang sah sudah kebelakang 19- 28 March 2010....kat mana?? PWTC le


** biasa ar muka aku menempek kat sini nak cari buku le...buku apa ...nanti korang tau le..sampai jadi kes gaduh le ngan Encik Awak...berang jap aku



** tempat paling ramai orang datang...uhhhhhh macam semut kerumun aku rasa..nak pengsan..yer mmg ada orang pengsan pun...nak beratur bayor...mak aiiiii berpanas aku..basah celah celah sumer



** masa melilau mencari buku kegemaran...huhuhu...bunyi macam serius je..jeng jeng


**okeh aku serius yer memang serius...apa tak nya berhimpit himpit dah macam tin sardin di dalm itu...aircond pun tak rasa...


** amboi Encik Awak kemain yer aku suh snap gambo aku gambo orang lain dia snap...motipp??? ada rasa muka korang ke dalam gambo ni?? maaf tonang ku main bantai snap je...haa adalah tu sesuatu ke??



**tujuan sebenar ke PWTC adalah bertogether with KELLA..tapi Encik Awak aku pun sebok nak join geng pompuan..dia mana leh tak ikut aku...kemana saja jua pasti ada...ehehe..memula kata tak mo pegi tengok pepagi buta dah ada depan umah..camno

**yeahh with KELLA...finally kita dating berduaan...eh tak bertiga...Encik Awak ada..hehe


** tetiba kena tandatangan cuti bersalin 90 hari...harus la kan....setuju angkat kaki...



** KELLA ..i lebiu...lesbo la pulak...hehe



** 18 SGXXX...siotttt Encik Awak...gambo jangan pandang belakang yang dia snap....isk isk ...selebarrr giler......iyer agak2 leh buat goyang inul tak?? hhuuh...berjalan menuju ke THE MALL untuk acara makan makan



** terjumpa ngan IJA..our secretary geng kat TM...wakaka....sungguh tak kusangka...baru je pas gosip ngan KELLA pasal IJA...sekali terserempak ngan dak ni tgh queue nak makan PIZZA...haha apalagi kecoh jap la kan bila jumpaaa



** haruslah bergambar berbagai angle....untuk menutupi sebahagian lemak lemak body yang telah tepu..IJA ngan KELLA takpe...mereka ada lah kurus belaka......



** aku serius ni....duit telah dibelanjakan dengan membeli buku- buku seperti di bawah...jangan tanya adakah aku follow resepi dalam ni??? ehehehe...aku standby preparation untuk kawen nanti...senang je...Encik Awak request makan makan...macam kacang je aku tiru...okeh dakkkkk

**harga buku adalah RESEPI 5 buku = RM25
/ ASAS SOLEKAN = RM19.90 less 20% = 15.92




12 comments:

Eida said...

Ha buku asas solekan nih lah Eida dok cari tak dapat.Ish rugilah tak tau kata ada Pesta Buku kat PWTC. tu.Wah Mimy,recipe book tu pelbagai hmm persediaan yang rapi.Untunglah En Awak.

cik xxx said...

buku asas solekan tu bape ringgit mimy?

cik xxx said...

buku asa solekan tu bape ringgit mimy?

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhhhhhhhhhhh...recipe bookssss!!!
tue dia berlambak ok! so nie for preparation before kawen la ek...sure mr.awak lebih sayang coz u rajin masak lepas nie :)

A D I A said...

wahh sama dgn kita, memborong buku resipi :) tapi kirim kat adik je, tak kuasa berpusu2.

salam ziarah, nice blog :)

nUR_rOsALiNdA said...

amboi nok
sakan ko membeli
jgn jadi pekasam je sudah nok

Mia-Ina said...

penuh buku resepi...pasti mau tangkap lentuk en tonangan rs masakan kak mimy t.

iena said...

memang nampak serius habis... tajuk buku pun nampak serius... hehee

Amy said...

nok aku suka buku yg asas make up tuh..murah pon murah isk3...

Hehe aku nmpk itu masakan tuk microwave. bijak nau ko erh..tuh sah2 mmg sng keje la campak jek lam microwave ekekekekeke..

kella said...

itu dia!
mmg aku tak larat nak tunggu sampai petang kat pesta buku tu de..
nasib baik kuar pagi kan? dapat carik buku n cabut..

POSH76 said...

rajin gak ko berjimba dikedai buku tu yer ...dah beli buku2 resepi...mesti nak masak utk EN AWAK hehe

deliena said...

MIMY! akak nak pinjam buku asas solekan tu bolehh?? hehehe tgh giler hantu mekap la ni.. hari2 ngadap youtube tgk tips ekeke

Google