THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 April 2010

Tag Pandu Pandu Berlesen



Aku ingat tag dah habis....ada lagikk..kasi settle la...lagipun tag sonang ajo....sempoi deh...layan kan ajehhh...




Tag dari Aireen




Adakah anda mempunyai lesen memandu?
Iyer ada...D...bukan terbang nya...kalau tak napa nak saman ke??




Bilakah anda mengambil lesen memandu?
Aku amik time umur 21 tahun sebelum keta baru aku kuar...sebab aku nak lenjan keta aku..keta orang payah...




Berapa lamakah pengalaman memandu anda?
8 tahunnn maaaaaa....lama kannnnnnnnnnn...manuall tegar beb




Pengalaman pahit ketika memandu?
Hahahha...kelakar bila kenang kenang...sebab aku dulu adalah main langgar apa ada...bonggol semua lenjan...mau nya keta aku tak jadi 3 segi...eksiden kebabom pun banyak kali tapi mujur tak melibatkan nyawa....itupun memula dapat lesen la...manual lak tu...tang bukit nya kaki aku gegel...bergesel terus ngan tayr treler...keta baru seminggu...huwaaaa...nasib aku tak de pape




Pengalaman manis?
Manis ke bawa keta?? time syok bawa keta sebab dah ada keta sendiri maka memang la aku tak lekat duk umah..berjalan sakan je aku..weeknd je outtt...memang jalan KL kenal aku le... tu je kot...selain itu adalah impian aku masa kecik2 nak ada keta sendiri then bawa family aku jalan jalan




3 tabiat ketika memandu?
1.selalu meraba cari handphone dalam beg ...bahaya wooooooo
2.aku pasang sound dalam keta sangat kuat..mau pecah gegendang telinga...
3. aku tak reti drive pakai kasut...sebab aku bawa manual ..pakai kasut leceh...opss bocor rahsia...habes la JPN or pak trafik saman aku pasni...




3 pantang time aku memandu bila...
1. pantang aku orang belakang bawak laju giler pastu rapat-rapat keta aku..hapa dia ingat dia sorang punya jalan ke...menci
2. pantang aku orang nak masuk tak bagi signal...apa signal tu mahal ke kena bayor??

3. pantang aku orang cilok nak masuk line...sebokk...pepenat aku leh sabor beratur sesedap je nak potong line...tak de otak tulll..ikut rule la..







Aku tag pada pemegang lesen kereta....tag goes to:
-ika -kella -mastura -nadine -liyana rock -suliana -emyn -eida mokhtar - yani

SEMUA YANG ADA LESEN SILA BUAT.......TAK BUAT MAKNANYA LESEN TERBANG..huhuh



13 comments:

iena said...

mmm... awak pemandu berhemah tak.. wakaka

kella said...

haa.. kena tag.. nanti 2 aku buat ye cayang.. tetiba tgh ada keja lak! dah lebi kurang sminggu dok ngadap blog aje.. ari ni bos dah masuk la..
huhuhu.. curik time ler..

NeenaAnuar said...

hoho.. aku masih lom langsaikkan utang si eryn nie! :D

POSH76 said...

Naper tag yg aku suker korang tak nak kasik yer...huhu
saja jer....aku pun pantang kalu aku dah beratur2 tiba2 ada yg nak cilok mmg aku tak kasik cannyer...tak kira la ko lori ke bas ka slagi aku blh bertahan mmg tak kasik nyer..

Eida said...

Mimy,telah ku wat tag pandu berlesen nih,

noradzlina.kamdani said...

sbb kite pemegang lesen x terbang..nnt mlm le kite jwp TAG..dh jwp tag kite (dh jwp thanx)

Ms AiReEn MoHd said...

hahah bagus...siap pun...pandu laju jiwa selamat..cepat leh rehat bile cepat sampai..tu adlah prinsip aku

joegrimjow said...

adakah skrg musim tagg?
huhu

fabulous.farah said...

aku ade lesen..tapi lesen terbang..ngehehe

RedLife2Love said...

uiks.. name first skali tu kene tag.. tau la jiran sebelah.. hehe.. yela2, nnti ika wat ye kak mimi.. =)

Emynz said...

basket gile statement last "sape x buat lesen terbang" ampehhhhh! ye ah nanti buat.lol

d.a.m.i.q.u.l.a said...

kete ko ke tu mimy?

Liyanaroxx said...

kak mimy...DONE!!! :)

Google