THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 April 2010

JCard Member Day Terus Aku Lupa Diri Kejap

Semalam ada hari Jcard day untuk member Jusco Wangsa Maju...wahh sudah bagus...seminggu dapat flyerss hati aku dah tak keruan...standard ar dengar sale best best ni mana leh tak dengar...harus pegi jenguk...tak beli pun takpe...boleh ke?? konpom terjebak...ha yer la aku dah pun terjebak....dah la tengah bulan..tengah ke tak la sangat..tapi tak gaji lagi...matikk haku di buatnya...meggila tul la jusco ni buat sale time aku tak gaji...dalam seranah tu haaaaaa ko soping kannn...

Aku memang tau kalau Jcard ni konpom orang macam semut....serik aku pegi after opis hour..tak leh nafas aku...orang punya ramai giler...so aku plan nak cuti pegi pagi..heaven skit...tapi tak leh la kebetulan akak PA pun cuti...dia semestinya..jcard je dia dah pantas kilat apply cuti..turn aku kena ganti jaga bos dia...hmm hampagas tul..tapi itulah kalau niat baik bersoping pasti mudah...dapat half day semalam...YAHOO...eh ada sebab okehhh nak gi buat kad ATM Maybank aku hilang..ntah mana aku letak semua benda nak hilang...senang lekat aje sudahh...err mana nak letak ek..semua dah terlekat..wakaka...sori mak buat lawak bangang sumpah tak gelak...



Habis settle siap buat kad bank...apa lagi jimba kota keriangan la ke wangsa maju...tak kose nak balik umah...misi mengila harus di mulakan dengan giler...aku drive ngan hati tak keruan pikir apa nak beli..tengokkk ..tak plan kan apa ko nak beli...mau nya kena bebel ngan Encik Awak..potpetpotpet...redha je la....dah sampai kat traffic light simpang wangsa maju aku nengok keta berderet..wah hati sudah cuak ....risau aku parking tak de....aku dah plan takde je aku nak parking area umah mak kawan aku liza..depan JJ je umahnya....rupanya tak baper banyak keta..jadi parking pun ngan lalalalalala suka la...mana keta keta sumer hah...oh rupanya after opis hour memang ramai sampai jem giler jalan..

Free parking maka nya sampai ke malam pun tak sudah...jumpa diana meri soping sesama pastu tukar turn tunggu ekin lak menyinggah nak soping jugakk...dan memang benar dari kul 3ptg - 9 malam okeh...Encik Awak pun aku lupa hikhik.tapiiiii aku soping okeh untuk dia...aku lak yang rakus...apa kes?? bak kata Encik Awak..sekarang ni sapa yang minat sapa nak pakai?? hah amik ko kena sound..ala takpe la kan sekali sekala...bukan selalu (tapi mcam hari hari jekkk)


** sila tatap cuci mata....cuci je...rasa nak clorox tunggu jcard day lain tempat pulak


** aku malas nak citer apa aku beli tapi tengok troli cukup la...berbaloi-baloi..aku sempat beli cadar kawen okeh..pink color..Encik Awak dengar Pink je terus pengsan...ahaha...i'm gegurlll okehhhhhh

** nak naik lif pun menunggu turn..masing masing troli penuh..lif pun tak leh nak tampung apatah lagi bila aku masuk...oh yer aku selit masuk celah dalam okeh..kang berbunyi ada yang suh aku kuar mentang mentang la badan mak super edition kannnnnnnnnnn....janji masukk tak kose nak nunggu kepenatan macam hapa...ngan muka tak sudah..mekap pun comot...aku tak tahan...yer padan muka ko yer suka kannnnnnnn

** apa yang best soping time jcard ni...purchase 100 dapat 10 hinggit voucher tapi valid esok nya bukan hari yang sama...hmm pandai nya trick...tapi takpe..dalam tangan ada 30 hinggit ni...jadi tangan kaki ringan je nak cari pot jusco ni....hmmm NEXTTTTTTT JCARD please !!!!






13 comments:

Mia-Ina said...

pergh banyaknya borong kak mimy

POSH76 said...

wah ini baru betul2 soping ni....tp tak tahan nak que tu huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhh soping time jcard adalah heaven kan..langsung lupa diri..soka..soka...tapi xtahan nak beratur membayar tue la..

Eida said...

mana2 JJ kalo wat time utk jcard mesti tengah bulan.amik ko satu troly ko borong Mimy.Kalau En.Awak ikut mau sorang satu troly nih....

Mimis said...

Seriess.. I pun ala2 serik nk gi Jusco time J-card. Pergi kat One-U. tmpat parking kereta punyer laa jauh, menapak saya berjalan berkilo meter.. ehe..
tapi sbnarnye tak serik nak gi J-card day lagi. Sale yang terlampau..

fabulous.farah said...

wahhh..puas hati shopping ni

noradzlina.kamdani said...

wah..bnyknye shopping

Anonymous said...

vai procurar oq fazer sua consumista escrota!

ratusiput said...

memang kone amik cuti g pepagi....memang heaven tanpa gangguan...hehehe..

Nurulhuda|Adlie said...

duh sakan nyaaaaa shopping!! sukaaa tgk, hehe.. eh i pun ingatn nak pegi, tapi malas, u duk mana eh wangsa maju ke? i duk wangsa melawati.. :)

kella said...

amboi mimy! ko shopping sakan giler!
bertimbun2 lak kat lam troly tuh!
aaampuun...

Megat said...

ini laa kaum perempuan ehehehehe klu bab shopping mati laa sesiapa yg jadi pakwe,suami,bapa........
apa ker tidaknyee tu nasib 1 troly klu suami ikut skali dah keana ada 2 troly................pening
yg lagi pening insan bergelar lelaki...... kakaakakak

Megat said...

bukan dah 2 troly dah kena jd 3 troly dah nti klu gi shopping gan miss mimy(tonanganku ini)kakakakakakak

Google