THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 April 2010

Cekodok Pisang Online..Panas!!! Panas!!....Aku Belanja Sarapan ni




Selamat Pagi...Morning...bangun pagi gosok gigi...mandi jangan mandi kerbau yer.....sian kat orang sebelah menghidu bau ghau ghau bau dia....minum pagi hapa pepagi ni...ada yang dah pi mengeteh ke?? ha pada yang belum sila amik CEKODOK PISANG ONLINE...agak2 kenyang dak?? tak kenyang korang gi cari the real punye...Tag sarapan pagi cekodok pisang pun ada ek...hahahaa lawak..



1. Sila copy gambar cekodok di bawah
- Yer dah copy....hamikkkkkkk..tengok saja...nak makan beli sendiri


2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok
- KELLA terima kasih bagi sarapan pagi...aku terus lapar nak cari cekodok tauu...



3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
- erkkk tak suka pisang yang benornya...tapi kalau pisang campuran aku belasah...jangan pisang hidup...tak makan nok.....pepagi aku biasa sarapan western jekkk.....uihh gedik lupa diri ....biasa ar feeling omputih skit pepagi...scramble egg + quaker oats..wajibul...tapi kalau aku balik kg..cekodok pisang ni memang tak dapat di sangkal lagi...terus teringat nenek aku....



4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
- yer... baru kul 11.10 pagi...1-2 jam lagi nak lunch tapi buat minum petang pun boleh laaaaa



5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
- ala 4 je ke...kawan aku ramai la...haihh.....okeh pada semua kawan aku yang tengah lapar kebulur sila buat tag ni.....aku tak kira...mesti buat.....aku paksa ni...hihiih





4 comments:

A D I A said...

rumah i klu buat cekodok letak kepala parut skit. rasa lemak2. sedap. mode: lapar.

iena said...

sib baik aku tak ngandung... kalau ngidam nih cam ner la...

Eri-chan said...

cekodok pisang paling best buatan mak aku..aku dahle tak sihat ko tayang2 gambar cekodok pulak....

Eri-chan said...

cekodok pisang paling best buatan mak aku..aku dahle tak sihat ko tayang2 gambar cekodok pulak....

Google