THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 April 2010

Pelancaran Album..hehe

Di persembahkan sebuah album yang mengandungi gambor yang tak baper nak lama la tapi agak lapok...wahh launch album gituuuu....okeh okeh my OP album sudah siap...tapiiiiiiiiiii cukupla sekadar aku cakap...aku tidak berpuas hati..pull stop di situ...why n why...tak kose aku nak dedahkan....aku komplen banyak cakap pun tak guna...benda dah siap kan...customer always right kannnnnnnnn....

Nasib la hai just gambor engagement je...kalau nanges gini...konpom aku kawen sekali lagik....takpe experience...memang tak la kann aku amik photog ni again..tak mau tak mau...aku serik....cakap aku kau tak dengar kan!! sudahhhh...malas nk citer...tengok je la pelancaran album yang tak baper nak laku ni...haihhhhhh


**kulit depan edisi pertunangan bersama sang tonangan...hmmmmmm awat muka aku terpampang iklan gigi...ngeeeeeeee....besor lak tu...

** belakang kulit album.....tu ha dia nama OP photog nya ada website lagik...tapi sori aku tak rekomen sebab aku sangat takpuas hati...maaf yer mr OP aku tak promote kamu...sebab aku pelanggan yang rasa tidak happy....aku telus yer bukan cerewet tapi kalau korang nak amik gak...ada aku kesah...tak de hall


**kulit album ini adalah hard iaitu keras...hmmm pestime tgk aku teruja sebab kengkonon tengok luar opcos dalam cantek tapi tapi...ah malas nak ngomel..tengok sendiri la


**buka je album dah tunjuk gambo cincin...hmmm apa daaaaaa susunan ni...terpaksa aku susun balik...kalau camtu baik aku je bikin gambar ni kannnn cuma aku tak de kamera DSLR jekk

** susunan gambar gambar dalam album...no komen..nak kata edit tapi muka aku ada nampak jerawat halus...camno tu...tapi gambo siap hujung bulan March...sebulan okeh masa ...apa hasil...frustttt...


** edit edit tapi aku print sendiri ..itupun aku amik kat website dia...kesian tak customer kena buat cam gini.....aduhai...dan aksi aku semua adalah aku yang paksa rela suruh snap...bukan keje photog cari shot yang cantik ke tanpa disuruh ???? takpe ini pengajaran buat aku...lain kali survey album deal elok2...jangan main set aje janji murah..





12 comments:

Farah_W said...

samala masa i kawen dulu babe...nak nangis je tgk gmbar kawin, dah la 2 bln lebih nak masuk 3 bulan baru nak siap...pastu banyak gmbr yg takde...rase masa kwen tu banyak benor yg dia snap,bila dpt album..gambar ngan my parents pun takde...tension betul...gambar pun macam tak edit je..last2 i edit n print sendiri...betol macam u cakap tu kan...nasib kita ni takde dslr cam je...huhuhu

NeenaAnuar said...

alahaii ciannyer!! sib baik album tunang jerk kann...

takper.. kawin nanti i'm sure kerengge hitam akan buat the best for you! insyallah!

Anonymous said...

i bayar mahal beb...tapi still tak puas hati...banyak gambar yang takde..banyak gambar yang tak jadi...pe boleh buat...kita komen dia kata bukan silap dia....sabar jela

btw, i recommend kawan i amik pakej photog kerengga hitam. wedding adik dia kat melaka.


-queen-
ur follower beb!hihi


p/s : sorry tak boleh reveal url blog dlm comment ni sebab dalam tu ade OP i punyer nama...tak nak malukan deme sebab a big name dalam wedding photography

iena said...

ha a la... sayang la.... nampak cam biasa jer... tak per nasib baik tunang jer kan.... kawin nanti pilih elok2 yer

Eida said...

Lor nak siapkan punya lama,tapi betul lah Mimy hasilnya cam tak wat apa-apa.Ada gak kenkawan IDa yang tak puas hati dgn OP dorang minta Eida tolong edit gambo.

Adik Eida pun sama,masa kahwin OP tak edit gambar sgt ada ker gambar adik ipar bedak kat muka dah bercapuk leh nampak.Kerana tak puas hati dorang pi amik gambar kat studio.Sian betul.

mrs.ecam said...

xpe2...nie br 2nang..syukurla nie bkn gambo kawin kn...klu gmbo kawin mau nangis x blagu...dh la gambo kawin 2 la nk tnjk kt ank cucu besok klu dh tua kn...insyaalllah....

sue said...

hurm.. ape pun ttp meletop gituuu... heheheh

Iena said...

gambo tunang dh cam gaya gambo kawen dh aku tgk.

daela said...

sabar jer la nok..aku cam ada nmpk gambo aku ngan ko...titiba kan???

Ms AiReEn MoHd said...

sabo la nok...ape nak buat da jadi.....org tu [un satu da tak reti bg tasu la...huhuhuh aku pun nak edit balik gambo kawin aku...photog aku pun pun vanggang gak...

noradzlina.kamdani said...

sy fhm kak mimi
kwn sy 6 thn lepas siap g amik gambo semula sbb xpuas ati dgn mutu gambo
teruk le kn jurufoto cenggini
\alamak nmpk gayanye rezki dia pendek arrr

kella said...

alla... sabar ya mimy!
nasib baik gambar tuk tunang!
takpe ini pngajaran tuk ko..
aku dulu kawin pon frust gak!.. ko ingat tak ko mintak nak tengok gambar kawin aku ritu mase datang umah kan? hmm.. malu aku nk tunjuk! photograper tu kasi aku album cabuk weh.. gambar sikit cenonet! nasib baik aku sempat buang semua gambar dalam album tu! kalo tak semua pun rosak! huhhh.. frust..frust..
takpe nanti kawin, sempat la lagi ko cari photog lain..

Google