THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 April 2010

Kemana Aku Hari Ini???

Salam uolls,...hari ini 27 April 2010...ada 3 hari lagi nak penghujung April...last minit barulah dapat join Secretary event ...HAPPY SECRETARIES FOR ME...hahahaha....itupun gi seminar okehhh...nak dapat luncheon aduhai ...menangis macam mak lampir kot baru ko dapat...takpe lah mak redha je....dari takde langsung...reti sikit bersyukur....

Seminar pun seminar la.....walaupun sudah 3 kali berturut turut aku join pegi ke tempat yang sama...ya tak syak lagi..HOTEL ISTANA....yang past ada bagusnya aku sudah hafal jalan ke sana..tau tempat parking mana nak masuk...dah tau mana seminar hall tak yah duk tanya lobi...makanan pun sama kot....artis pun memang tak dapek la ANUAR ZAIN kannn..huwaaaaa sob sob kesedihan dengar nama LELAKI INI..takpe aku dah ada LELAKI ITU....tak nak Anuar Zain ..kasi pangkah...I LEBIU MY ENCIK AWAK....hehehe saja bodek manatau
.dia leh feeling lelaki ini kennnn....

Sapa artis for show untuk tahun ni ek?? errrr artis untuk luncheon hari ni ialah.........................AWIE.....erkkk...tetiap tahun mat rock je ni...hapa anjuran UTUSAN ni memang dapat bayaran murah ke dari Mat Rock..sudahnya 2 tahun yang lalu..dari AMY SEARCH ke HATTAN aku dah snap gambo percuma...apakah perlu aku snap AWIE jugak.....perlu ke?? erkkkkk tengok je la ek nanti aku update...okehhhh kesimpulannya hari ni no hapdated blog dari aku...sekiann



** AMY SEARCH -2008- HOTEL ISTANA



** HATTAN - 2009- HOTEL ISTANA...


**AWIE-2010- HOTEL ISTANA

????????????? till wait n see ya...



12 comments:

mrs.ecam said...

wow amy pewwwitt lee...heeee ok la 2 bkn snang nk mek gambo ngan artis dh la gambo cam artis 2 yg nk bgambo ngan u...bkn u yg nk bgambo ngan die...wah3

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya beb..aku langsung xpenah pegi event 'seksitari' nie wei...*apa jadah budak IT nak g seksitari lak kan...hauhauahuahua*

mimis said...

hahh.. Amy Search!! hoyeyy!! Dia ada nyanyi lagu Isabella tak? hehe

fabulous.farah said...

dia memang suka panggil rock2 eh? aku suke ape awie..ok ape~

Mia-Ina said...

pergh,dpt gmbr dgn artis ni..cayalah kak mimi

Megat said...

wah bahagia nyee dapat gi seksitary.......perhhhhhhhhhhhhhhh...
cik tonangan mu gi gak tp site visit jeeeeee kakakakakakak

POSH76 said...

kelasss sumer jejaka idaman malaya ko sapu hehe

Miss Moon said...

aku tak mo tgk sebab aku jelesssssssssssssssssssssss

Eri-chan said...

wahhhhhhhhhh...hahaha at least kan dr keje stagno dulu HR exec je...

Nadine said...

Seronoknya jadi secretary nie kan. Ade hari khas utk secretary...pastu diberi plak penghargaan oleh bos every year.

Ur soo lucky~ :)

Iena said...

best yer jd seksitari ni... siap dirai tiap thn bersama artis pojaan...
mak nk tukar professionnnnnnnnnnnnnnnnnn nok!!!

kella said...

waahh... yela..yelah...
ketemu sudah ya!
jgn lupa upload!

Google