THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 April 2010

Gosip Tahunan Kat Wong Solo Ampang

Kisah benar terjadi aku yang kepingin nak makan kat Wong Solo...permintaan aku dipenuhi...wakakaka..sian kengkawan aku...terpaksa menurut perintah...dari set kata nak jumpa aku dah kata...WONG SOLO plzzzzzz.....lagi pulak aku tengah diet atkins...sesuai la kan maakan hayammm....





Acara perjumpaan melibatkan 4 wanita biasa tapi sorang je mak dara semua masih gadis .. yer yang mak dara tu lupa diri jap...laki sms setiap masa check lokasi je...heheh yang gadis - gadis takpe...kul 12 pun masih rancak..takde halll...banyak ko takde hal...abah aku dah tepon setiap masa...."di mana??"..abah aku sms dia reti taip tu je la...maklum la baru belajar sms...ehehe...



** ini mak dara yang mantop si syereen...gembira sakan ko kan nyahh..tak hengat anak & laki ko kt umah ke?? takpe sekali sekala...mak layankan je ko



mereka ini camwhore sebab aku yang snap...aku?? tak de sapa nak snap..kemain ek posing posing tunjuk gigi...pesen orang kenyang mmg gini ...yer aku tau korang datang awal...aku lambat...tapi aku wangi okeh mandimanda...korang yang lain terus direct dari opis....- ann & syereen-..eh anis mana aku tak snap la pulak..



makanan - makanan hari tu ialah....ntah aku pun tak tau yang penting soda gembira ada...dah ada pun memang cukup gembira...tapi yang tak gembira harganya...aku datang lambat makanya aku tukang tengok je la gambo yang si anis snap..ayam penyet aku order lambat sehhh.....Wong Solo nya pot kat ampang nak cari parking giler kentang...penuh je...aihhh sudah nya jauh nun nak dekat ke MBO aku park...jalan kaki le ko ke Wong Solo...sigh...nak tak nak terpaksa...kang tak makan pulak ayam penyet kesukaan...pot pun aku pilih...




**muka aku terselit jua...itupun snap sendiri hokeh..nak harapkan diorang..hmm sebok tgh nengok album tunang aku...

mereka bertiga tanpa aku sebab aku tukang snap...tang aku snap cantek je gambo kann..memang kamera ni jeles tul la ngan aku.....ha apa lagi melepak tak reti retinak balik....bil pun dah hantar...sampai kena bg bil la baru reti nak berambus...hahaha giler mak ai gosip simpanan untuk setahun...maka citer memang tak habes la...yer gosip di sambung di sekitar parking kereta...bagus amalam mulia bergosip di tengah malam yer...


** anis- syereen - ann - aku si tukang snap la...memang tak de dalam gambo ..apa daaa






10 comments:

my.mastura said...

ko x mintak air alpokat ker?? sedap wwooo.....

lg 1, daging apa ntah yg kaler hitam2 skit tu..tu pon sedap..ayam penyet dia, hhmmm...kt sunway lg sedap kot...

parking penuh? hari tu aku gi ok je..dekat la jugak parking nyer..

pas tu, aku x suka mkn duduk bersila mcm tu..nnt perut aku tersendat, x leh mkn byk..kui kui

Iena said...

ade wong solo kat ampang erk nok?
xtau la plak... k2... tengs!

Acik said...

Mimi, akak kenal syereen nih . dulu dia pernah kerja kat tmtouch sekejap... send my regards to her . tq :)

yaya said...

hhhmmm aku jamu mata jek la tgk air warna ping tu....

fabulous.farah said...

ape makanan first tu??tak pernah try,,mauk order kalau g nanti..menarikkkkkkk

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cam best jerk tempat nie..penah baca sorang blogger jugak dulu pasal wong solo nie...bila kita lak nak g sana lagi..hehehehhe

kella said...

best nya mimy! berselera aku di tengah hari ni!
wong solo...
wong solo...

Norrie Zallyna said...

kat area mana nih???? bagi aku anak panah....cam best jer....kene pegi nih utk program jln-jln mkn sampai kenyang!!!!

POSH76 said...

wah happening nyer....pernah dgr tp tak pernah pi...nak cubala

Eri-chan said...

poyo kau kan mimi..aku rasa masa ko sampai makanan kitorg dah hampir abis..ku rasakan mcm ko copy gamba dr blog aku..lalalalalalala...

Google