THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 April 2010

Ikan Kecik Gigit Orang Besor kat FISH SPA


Cerita weekend ahad pulak....kerana kebosanan aku ajak Encik Awak gi jalan-jalan buang duit...ehehe..boring pulak duk umah weh...nak gi makan ..kekenyangan makan di umah..nak gi tengok wayang takde citer best..apa lagi nak buat kann...so masa malam tu ada ABPH sempat la Encik Awak bersuara halus bisik ajak main game ...kalau jerit aku lak bising tu yang sore halus je ajak..hmmmm tak bagi kang aku digelar QUEEN CONTROLLER lak kang...okeh la layan kan aje...so ke TESCO SELAYANG kite...bior dia lepas geram main game aku lak main ngan ikan...auuwww FISH SPA uolss...ikan kecik geget mak yang besor ni...sangat kegelian tapi best dari tunggu orang main game...




** hepi aku dapat wat fish spa..ada gak faedah ...takpe takde hal...dari aku tunggu orang main game...serius mengantukkk



** ok ok dah start cecah kaki ke air...time ni berkerumun ikan ikan datang...adakah kaki aku ni sememang nya ditunggu...hehehe busuk kot...wakakaka





** oh aku kegelian...tersangat...ikan ikan kecik ni geget kaki aku kemain geli geleman...




**tak tahan weh...sangat geli...dah la 2o minit weh...sanggup ke tahan geli camni.....hahaah...Encik Awak dia kena snap gambo dulu pastu baruleh main game...




** ini ikan kecik kecik mengigit kaki aku...banyak giler..mulut ikan sentiasa je nak ngap kaki...hamboii...tak pe bagus membuang toksid kaki aku yang kepam ..heheh


** time sudah tamat....okeh baik tul Encik Awak tukang lap kaki aiii...eheheh...yer ar dah habis kan duit kan main game...haiyaaaaaa....



**bergambar with banner fish spa...hehehe..apasal la baju aku terjongket tu ..si Encik Awak ni tak hagak2 tangan tu kan...






** nak pegi la weh...sangat best...hilang stress kaki aku...heheh..aik kaki pun stress ke??yer ar apa tak nya ke hulu ke hilir berjalan gunakan kaki...sampai kaki pun stress tau...so sayang la kaki anda...biarkan ikan ikan kecik mengeget kaki kamooo....supaya sihat dan kuat


Nak sharing skit kebaikan FISH SPA :-

*Menghindarkan kulit mati, bakteria dan melamabatkan proses penuaan
*Membantu tak dapat tidur nyenyak dan meningkatkan peredaran darah
*Menyembuh beberapa sakit kaki seperti kaki busuk, kulit sensitif, gatal
*Mengawal darah tinggi
* Merawat dan menjaga kulit supaya kelihatan sihat berseri
*Ecologi &semulajadi
*Selamat dan tiada kesan sampingan




14 comments:

mrs.ecam said...

erkkss gelinyer....klu ikan piranha snggup x bg die gigit...ikikikikiki

ct_nurmarlissaa said...

ciyess memang best ar dear...but malaysia..kurang skit fish nyerr...kat bali arik tuh ..cam stokin fish tu kat kaki i yg gomok niee..huuahuahua

Mia-Ina said...

wah romantiknya en tonangan,kak mimy!

Ms AiReEn MoHd said...

eee mmg geli nok..aku terpekik terlolong mcm pompuan banggang kat BTS mase wat tu...tapi lolongan tu wat org lain nak join same....

macam nak mati aku tahan geli...bebrapa kali aku tersepak air keluar dlm kolam chumel tu...sebaik ikan ikan tu tak mampus aku pepijak kan....

Eida said...

Eida pernah tgk tapi tak pernah try sebab mmg jenis geli.Muka Mimy masa menahan geli tu yg mahal tu tu,amboi romantis ler En.Awak siap tolong lap kaki,bagus2.Bertuah Mimy

Queen said...

haritu i buat dgn ikan talapia yang ayah bela kat tepi umah..muahahaha..besok kalau ikan talapia tu dah besar..aku tak rela makan sebab aku dah kasi dia gigit kaki aku....muahahahaha

fabulous.farah said...

hahaha..memang geli..tapi lama2 best kan

NeenaAnuar said...

memang best buat aktiviti nie walaupun geli geleman kannn... hehehe...

Ms AiReEn MoHd said...

http://nazreenlove.blogspot.com/2010/04/detox-herba-foot-patch.html

ko tgk entry tu aku ade link kan..

Iena said...

x tahan aku nk menahan geli rasenya ni...

POSH76 said...

aku tak pernah terai....tp ko ni geli sedap ker geli lain ni hehe

kella said...

aku tahu tempat tu! tempat tu jugakla mr hubby paksa aku untuk rendam kaki! tapi taknakk!!
takut lak aku tngok ikan2 tu besar2 weh.. patut la.. aku pegi pastu aku tngok ikan2 dah makin beso! hehehe...ko kata geli?uhhh.. lagi la aku taknak.. hehehe..

Liyanaroxx said...

best giler kot!!!kak mimie...watpe gi jejauh...kat jusco wangsa maju kan ada...depan F.O.S tuh....sama gak rege dia...hiksss~!!

kella said...

Mimy.. marilah.. ambilla award di 'rumah' ku.. marilah.. marilah..

Google