THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 April 2010

Untuk Amy Schwenke - Happy Birthday My Noxss



Entry khas untuk Amy Schwenke ...(iaitu kawan blog aku yang baek wok dan skrang menjadi noksss...heeh)


Happy besday untuk geng noxs yang jauh nun di german...duk sana bebaik okeh...semoga berbahagia bersama abang Toestern hensem gagah perkasa itu....untuk Amy, aku doakan ko sihat, murah rezeki,panjang umur boleh kita jumpa bergedik lagikk... rajin rajin masak, moga kurus seperti yang ko idamkan...nok ingat boday mantop macam kim kardashian okehhh....caiyok....love love ya frenz...muahhhh


p/s : nok , tahun ni balik Malaysia tak?? aku kawen datang eh...sayang koooo







** amy yang bertanda love...muackssss





6 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

hikhik...itu gambo last mmg geng nokssssssss kan..kan..

POSH76 said...

Happy birthday to amy hehe

kella said...

heppy besday to your frens..

Iena said...
This comment has been removed by the author.
Iena said...

wah... cant wait utk togeder geder gang noksssss lagi...

HAPPY BIRTHDAY TO OUR DEARIE NOK AMY yg berada nun kejauhan... MUUUAKS

Amy said...

Mimy,
txs babe buat n3 khas tok aku..waaaa aku terharu okeyh! ape da ko td eryn skrg ko lak buat aku terharu..tpkan apsal erh gmbr aku ngn ko pon ade gmbr tetek nonjol??hiash nx time mmg aku kene posing ikut arah tentang jam wakakaka..

Nok mimy, aku tahun ni mmg xblk nok..tahun depan aku blk..tahun ni aku busy la nok. tahun depan kte g cuti same2 erh..sbb ko pon tahun dpn sah2 da leh tido sekatil ngn megat kan..

Thanks jgk tuk posh n kella for the wishes...

Google