THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 April 2010

Karaoke Jamban Pun Jadi Le Janji Melalak

Tensionnya pasal aku tak dapat melalak sebelum malamnya ngan bebudak GXIXG......esoknya aku nak lepaskan ketensionan nak melalak...asyik pegi tempat karaoke besh je...duit pun besh...lebur duit kat situ je..kalau ramai tak pe la gak...jadik kesimpulan meh baik perabih duit ke KARAOKE KOTAK atau aku panggil KARAOKE JAMBAN...hah puas hati...sangat puas hati melalak la ko sorang tanpa gangguan...lepas dia, dia lagi dan semula dia...aku rasa 10 lagu semua aku nyanyi ngan Encik Awak nya lagu pun aku nyanyi ...hahah giler kuasa...

** sekarang memana shopping mall ada aje karaoke jamban ni....aku gi area SG WANG ..
** karaoke jamban pun dah jadi 1Malaysia...yeah satu lagu satu hinggit...kira murah la...10 lagu percuma satu...aku mmg sakan nyanyi sampai puas lepas kempunan nk mensumbangkan sore


** rock kapak?? motipp...lagu Encik Awak sumer taste ni...tapi yang tukang mensumbangkan sore aku la...Encik Awak nyanyi tang sore latar jekk


** ni ha ketua giler kuasa nak pilih lagu...sini guna sistem token...nak nyanyi masuk token...senang itu bahhhhhhhh


**aku nak pilih pun lama nok...sebab aku konpius nak nyanyi hapa...blur jap tetiba...tapi tetapp mic di tangan sebab aku nak sorang je nyanyi


** lagu wajib tetapp takleh tinggal...AKAN KU TUNGGU - CANDY...dah macam orag giler hapa aku melalak memekik....serius layannnnn
** ha tak caya ...meh nengok...kalau beramai pun aku giler kentang...aku sorang pun layannnn...yeah yeahhhhh rock bebeh

**oklah bagi chance...sian lak aku nengok..lepas aku aku dan aku lagi...Encik Awak menangis merayu nak nyanyi...baiklah...silakan padu sore...


**kalau korang leh teka apa lagu dia nyanyi memang yeah yeah....teka teka...
** tengok kan aku kata muka aku lagi...aku dah meroyan lalak weh..Encik Awak kesian...baru nak feeling nyanyi aku dah amik mic dia...heheh pissss


** aku bagi peluang Encik Awak pegang mic sementara je tu sebab aku nak snap gambo..boleh gitu??hiks



**wah ini sudah lebeh...aku pegang mic dia pun nak pegang mic gak...haishhhhhhh..sebok tawwwww
**tetiba GADIS AYU....sesuai tak ngan aku...iyer sesuai sangattttttttttttttttttttttttt



SEKIAN DAN PUAS HATI DAPAT MELALAK






14 comments:

POSH76 said...

aku kekadang tingin gak nak melalak kat sini...tp control ayu ler kunun2nya hehe

cik xxx said...

klu nak pi karoke box yg best.
Pi kat AMPANG POINT. lagi satu song box kat JJ Setiawangsa Au.
dua2 tmpt ni fav.
Yg penting mic ok, sistem boleh tahan, tempat baru..
ok la ikut budget. melalak 3 jam pun takpe.

adios

kella said...

ko memang kijam la mimy..
tgok muke en awak tu! sian dia.. ko sorang konker! hehehe...

Queen said...

karaoke jamban dekat OU dah tak best..kat the curve 'busuk'...sudahnya kalau nak melalak masuk kereta..2 2 melalak macam org gila..hehehhehehhe

Norrie Zallyna said...

ko nak lagi jimat tak???kihkihkihkkkk....nanyi kat bilik air...singgit pon takyah kuar!!!!

mamamarissa said...

kotak pun kotak la...janji dpt melalak puas2 :D

Filla ~ Kasih Aleeya said...

gambar no.7 tu ko menyanyi ke ko mengamokkk??? huahahahha.. tp ko mmg best!!!!

Nadine said...

saya ade satu cadangan. ape kata korang nyanyi duet masa wedding reception nanti? ;)

Iena said...

ko ni jadi penyanyi jerla senang... manjang karok. x pon, jd back up singer pon jadikla... ngehehehee

noradzlina.kamdani said...

cian kt en awk tu mimi..bg la dia nyanyi bnyk sket lg...

Mia-Ina said...

ciannya en awek..buat muka kecian nampka kak mimy...

NeenaAnuar said...

waaaaaaaaaaa... sakannnn nooooooo hang gie melalak! memang leh nampak tahap kepuasan mu itu cik mimy! :D

kella said...

mimy! aku mahu kat ke rumah ku segera untuk amik cekodok pisang! hahaha... tag untuk mu..

mimis said...

saya pong dh lama tak gi karaoke jamban..

Google