THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 April 2010

Ada Parut Ada Ubatnya...

Aku nak citer sikit pasal adik aku; EKIN yang satu ketika dulu ada mengalamai masalah kulit melecur di muka....korang tengokla gambar dibawah ni ... apasal la kulit melecur sampai gini sekali...huihhh sian kan kena kat muka lak tu...time tu minah ni dah menangis giler giler......meratapi nasib muka yang dah nak jadi ugly duckling.....aku senang je time tu siap ejek kwek kwek mambo...huuhuh..siotnya akak kannn...yer ar minah ni mana lah rajin duk dapur..sekali nak menggoreng apa lagi minyak terpecik ..ha tu diaaaaaaaaa.....kesiah weh...aku pun risau gak yerlah mana tau kekal seumur hidup memang haruu biru la...tapiiiiiiiiiii


Alhamdulillah tengok kulit muka dia sekarang...sudah hilang kesan melecur...oh itu bukan cover ngan foundation ke hapa ek...minah ni memang tak suka mekap....aku pun tak sangka kulit dia akan pulih seperti sediakala...dan ekin pun tak nanges nanges lagi nak ratap muka ugly duckling......dan aku pun tak de la nak nyanyi kwek kwek mambo..hihihi...tak baekk tau...nak tau apa rahsia nya.........nextttttt


V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


ini la rahsia nya...iyer...NUTRIMETIC RICH OIL ...pehhh wa cakap lu memang mantop okeh...aku pun dah terjebak..sebab aku nengok muka si ekin ni dah kembali gebus...inilah yang dia duk sapu kat muka tetiap malam...hasilnya dalam 2 bulan camtu la...agak memberangsangkan......maka aku pun tak berkira kira bersama dak sebelah jiran aku ni si IKA...telah mengorder bersama sama...reason nak hilang kan parut parut yang bersepah...eheh.....kebetulan tengah diskaun..so cantekkk mari dapatkan satu...mau kulit cantik jelita gebus...so sesapa yang ada masalah kulit parut..why not try this produk....aku sharing is caring je...bukan aku dealer pun okeh....








9 comments:

Mia-Ina said...

teringat kisah parut ni,mia pun ada kisahnya kak....dulu mia ni jenis kulit jeragat teruk ....mia amik produk tia amelia..br ok sikit ni..mmg ada perubahan pd kulit adik akak ni.tahniah

POSH76 said...

not bad yer parut teruk camtu leh hilang hanya dgn menggunakan cream tu..ini sudah bagus hehe

Nadine said...

wah..menarik ni. rasa mcm nak cuba la pulak. hihi.. thanks eh mimy sharing!

kella said...

ye ke mimy! bagus nih! nak order jugak lah! ko ni leh jadi promoter! siap ada testimoni lagi! tu yang buat orang percaya! hehehe

Sue said...

kulit muka dengan kulit bahagian badan lain tak sama. kalau parut dekat muka teruk macamana pun akan hilang. tapi kalau kat badan lambat skit nak hilang.so,kalau kena apa kat muka jangan risau,mesti hilang jugak :)

atoyis said...

betul ke mimy.. stretch mark blh ilang tak..klu blh nk order jugak la..tp saper der jadi dealer kat sni ek

Iena said...

nok, kalo parut bekas selulit leh ilang x? hahahahhaa

^ CoMMoT ^ said...

cream ni mmg bagus la sis ...
sbb dl mase diploma ...
my osmet tgn die luke teruk sbb trsiat ngn mesin kt lab mechanical ... scary jugak laaaa ...
last2 mak die bwk cream ni suh pakai ...
now .. parut kt tgn die xde lgsung ... ok jek ...
cume mahal sket la ... tp brbaloi ... xpe la kan ?

fabulous.farah said...

wah...teruk gak mimi muka ikin awal2..parut jerawat camno?=p

Google