THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 April 2010

Greenday Like Incredible Hulk...hehe

**Ayat dari GCC GROUP



Mari berpakaian HIJAU pada Hari Bumi!




Hari Bumi, yang disambut di seluruh dunia pada 22 April setiap tahun, telah diperkenalkan pada 1970 untuk meningkatkan kesedaran tentang perlunya pemeliharaan bumi bagi generasi yang akan datang.


Pada tahun ini, marilah kita sama-sama menyambut Hari Bumi dengan memakai pakaian berwarna HIJAU sebagai tanda sokongan. Marilah kita bersatu sebagai 1TM, dalam kita menyumbang walau apa jua cara yang kita mampu, untuk menyelamatkan BumiKu. Untuk menjadikan sambutan ini lebih menarik, anda mungkin menerima token istimewa daripada kami pada hari tersebut jika anda dilihat berpakaian HIJAU!


Ingat, apa sahaja yang anda lakukan adalah satu usaha yang memberikan kesan. Walaupun kelihatan kecil, namun ia boleh berubah menjadi suatu yang besar dan bermakna.

Selamat menyambut Hari Bumi!

Mulakan Hari Ini, Untuk Hari Esok



** tengok aku pun pakai hijau...mode greenday babe...ala2 incredible hulk...jangan memain kang aku ngamuk habis koyak baju aku ni....puas aku geledah almari cari baju hijau nak pakai...aku jumpa blazer bunga hijau...wahh aku rasa macam pokok bergerak pulak pakai baju ni..hahaha...sesuai..kiranya nampak ada benda macam pokok tp bukan pokok pastu bergerak gerak salam kesamaran...ha jangan lupa tegur...aku la tu....ihhiih..tapi apapun aku semangat HIJAU okeh...dah la favourite color...tau tak pe...tengok aku tunang cukup la...giler memang rabun HIJAU...

Tips HIJAU di pejabat:-

1) Tukar setting pencetak anda supaya ia mencetak di kedua-dua belah muka kertas
2) Gunakan sampul surat yang telah digunakan untuk edaran dokumen dalaman
3) Menggunakan cawan atau mug sendiri
4)Tutup pili air semasa anda membersihkan tangan menggunakan sabun di tandas. Buka pili
air hanya ketika membilas.
5) Tutup komputer anda semasa sebelum pulang
6) Tutup semua lampu di pejabat sekirannya tiada sesiapa lagi di pejabat pada ketika itu.




** amacam ...pokok bergerak tak?? tali mejerut pinggang bagi nampak effect kurus skit...skit je la..hihi...rupa orang nakmain taekwondo pun ada...wahhh ko ada ke talipinggang hijau...aku ada keyyyyy










14 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ha'ah kan beb hari nie kan.hari bumi..tadi aku dengar kat radio masa otw nak datang keja..tapi hari nie aku mode pink...tiba2 jadi pinky kan..hahahahaha...tapi baju ijo ko tue cantik la beb..mak soka..

daela said...

kakakakaa....ko ni mimi..mcm2...apsal ko x bg tau aku ari ni ari ijau?aku pakai baju kaler pepel lak..klu x conpem aku pakai ijau gak..:)

Nini Aziz said...

Salam kenal,
link n follow u.. btw i pun slalu geng2 ngn member opis tema kaler sesajer kekadang..

Eida said...

wah cantiknyer,berseri-seri.Eida tak tahulah lak hari ni hari bumi tapi kebetulan pakai ijau gak

Myvirilicious said...

hehe kita pun pakai ijo gak semangat hahaha

Nadine said...

weee! happy earth day!

I pun pakai hijau today sbb my office buat sambutan Earth Day besar2an..ok,ok kejap.

I takde baju hijau sbb tak suka color hijau..tp I pakai turquoise je..biru kehijauan. kira hijau la jugak ek :P

kella said...

selamat hari bumi mimy dan semuanya!

noradzlina.kamdani said...

cutenye

Norrie Zallyna said...

berkenanlah aku kat baju ko nih...mana beli. hijau bukan feberet aku, tapi aku pelik aku banyak baju ijau...hehehhehe!!! kire feberet gak ler kut!!!!

iena said...

awat tak habaq semalam.... cik pakai biru nih

NeenaAnuar said...

ko memang sgttt sesuaiii ngan colour hijauu babe! :D

Iena said...

lorrr... earth day ker??? xtau la pulok. wah nok... ko jgn jd incredible hulk beb... berpusu pusu kang org terkam ko... sebab baju sume terkoyak menonjolkan yg tuuuuttttttttttt...

ct_nurmarlissaa said...

dearr..tiut nyerr..ngkoo

POSH76 said...

ada ker hari hijau ni camno aku tak perasan....beb mana ko beli baju tu...lawalaaa...aku suker sgt...stylo...hehe

Google