THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 April 2010

Nak Ber 'Water Sport" La Konon


Selalu Isnin dikaitkan ngan "Monday Blues"...tak terkecuali aku yang sememang nya kalau pepagi monday tu memang sengal badut...nak bangun tu aduhai memang liat la...tapi Isnin lepas tidak yer...i love monday on that day.....tapi untuk hari tu je la...sebab apa...sebab tak yah stress nak duk opis pikir keje rutin ....hari tu kita enjoyy...yer petang tu ada aktiviti WATER SPORT...memang di tunggu tunggu...padahal start main kul 4...tapi aku kul 2 lepas lunch aku dah gerak...iyer sebab aku tak tahan duk opis...dah la sejuk ngan aircond...pastu tempat serabut...kasi fresh kepala yang layu di mamah waktu...hehehe..macam sayur dah sebulan duk fridge..




** kami berdua semesti nya bersatu kereta...sebab apa...sebab nk gambo gambo ...errr dan kami juga anak gadis manis..heheeh (yer botol mineral jangan baling la..)




** oh PULLMAN...first time sampai okeh...menarik tertarik kebommm.....takkan water sport kat sini kot





**PULLMAN dari dekat...ha tengok puas font tu...isk rasa macam nak stay honeymoon kat sini je...hahaaha...putrajaya gak ko nak pegi kannnnnn


** rupanya laluan masuk PUSAT MARITIM kena masuk PULLMAN..patut la aku sesat..nasib aku tak parking kat penghujung jalan....habis aku tak jumpa jalan pulang..




** Excited kemaruk aku jumpa signboard KELAB BOT...posing gedik bagai kannn




** aku tak sabar nak tengok jeti bot...kat eskalator pun aku snap ...yangnak buat WATER SPORT tu



**yer inilah jeti bot...macam macam aktiviti sukan air ada...nak sailing, jet ski, dragon boat, kayak...yer memang aku jakun sebab aku tak tau


** aku berangan angan tetamu VIP di lobi Pusat Maritim ni...amacam ada gaya datin wannabe tak??



** aku suka bar bar ni...oh fresh orange satu...aku tipu order...gaya je lebeh...kengkonon kann


** biasa ar aku selagi tak start game..selagi tu aku snap snap..kali ni ngan all admin aku gambar together...



** apa beza gambar di ataas?? yer sebab ika nak gak masuk...aku mesti ada...tak main la pegang kamera kannn

** dragon boat yang aku takleh duduk...aku duduk habis la kak shida...


** ini dah macam naga comel...ada ke???hahahha..dragon fruit ada la...



** feeling like JLO time ni...ahhhh konpom kuar majalah EH ke Intrend ke..



** all the gadis gediks...time ni water sport nak start dah...aku over excited la konon...sekaliiiiiii cehh jadi bahan locker..yer aku caj simpanan barang jam, dompet, kunci...rm10 satu barang...haihhh

** inilah game water sport untuk petang tu...grrr terus aku yg excited kengkonon lari berterabur sebabbbbb aku fobia air terbentang luas ni...takutttttt


** iyer jadilah aku tukang snap gambo orang je dari kejauhan...sedey okeh tapi nak buat camner aku memang penakut air....aku tengok diorang berebut naik bot tu...aku yang terjerit


** ha tu dia dah berada di tengah laut...uhh nampak macam menarik...errr bagi diorang la..tapi bagi aku....melonjak lonjak gegel ni menahan....yer aku badan besar hati kecik...jangan murah hati nak banjer aku kayak ke hapa...memang aku banned..



**babai uolsss..selamat mendayung....kasi kuat sikit...jangan terlajak perahu dah la yer...hahah..tak baek tul mulut..okehla..sekian citer hari isnin lalu




7 comments:

kella said...

ohh.. ini yang ko citer semalam tu ehh?? aktiviti opis ko ke weh?
best nyer.. aku suka bab kayakis nih... last kayak kat p.jaya sebelum kawin.. pas kawin tak penah pegi lagi! nak pegi gak!!

noradzlina.kamdani said...

blm sampai lg hu hu hu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wow bestnya....pppssttt beb..aku xpenah buat water sport nie..heheheheheh...gila jakun kan..sian dak kat aku..hehheheheh...

Eri-chan said...

waa bestnya mimi..rugi ar ko tak naik..ala mcm tingin gak nak try

Mia-Ina said...

la ini ke rupanya...ingatkan water sport camne2..

awat x join kak mimi?>

Nadine said...

Cantik eh Pullman..xpernah pegi lagi.
Eh Mimy takut air ke..rugila x join. :)

POSH76 said...

bessnyer tempat ni

Google