THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 May 2010

Anak Tudung Syria Two Tone Lycra - RM12



** aku pakai anak tudung syria lycra two tone...hmm lycra ni mmg nampak muka tembam ..tapi pilihan color menarik...terpulang pada korang yer...cotton or lycra




** NEW ANAK TUDUNG SYRIA LYCRA
1 HELAI = RM 12
2 HELAI = RM 22
3 HELAI =RM 32






Kisah Anak Tudung Syria kembali lagi...hahahaa...okeh semua sabar ek bagi la mak bisnes jap...kecil kecilan jekkk....idak le main ratus riban...maka citer nya di asyik anak tudung yang tengah hot panas ni je la...okeh hari ni nya hot ada produk baru iaitu ANAK TUDUNG SYRIA TWO TONE COLOR LYCRA...diulang LYCRA bukan COTTON yer...ada beza cotton ngan lycra...lycra kain dia spandex dan bergetah...nak buat muncung pun agak payah sket..beza ngan cotton dah la sedap pakai pastu leh buat muncung hanya tetas belakang anak tudung ikut kepala korang...lycra ni cantekk sebab ada dua kombinasi color...okeh nanti malam ni aku jadi model okeh pakai anak tudung ni...huhuh...sian kan aku la model aku la penjual...nak jimat kan...ehehheeh...




** update color warna warni anak tudung syria COTTON ......











2 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantiknyer beb.....ko memang cantik beb pakai tudung..ikhlas dari hati ku...*apa lagi kasi belanja la...:P*

kella said...

hmm.. sudah banyak pilihan pula ni! eh.. mahu juga rasanya! ermmm

Google