THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 July 2013

Seluar Kpop Merah Paras Betis Hahahahaha

Alkisah nak raya ni kan...mak mak memang obses la beli baju raya anak ....termasuk aku...keperluan utama nak raya ni fokus pada Fayel...walaupun dia tak tau apa itu raya ...puasa pun tak hehehe...tahun ni dah pandai jalan boleh kutip duit raya ye Fayel...pakai baju baru cantik...gi join abang kakak sepupu beraya...huhuh...sure kecoh la rumah orang dek penangan Fayel...

Tahun ni kemain nak menKpop style kan anak bujang...kemain nak berseluar color block kan mak nyeeeeee....apaknya memang tak kenan ar...seluar color color ni..dia tahu seluar jeans, khakis...dah gitu aje la style orang laki ye dak...muncung boleh sangkut hanger bila aku cakap Fayel nya seluar nak colorful tahun ni...nak merah, kuning, hijau, biru...hahahah...nasib la ye Fayel mangsa fesyen mama...selagi kecik ni tak pandai komplen demand ....mama sarung kan aje..sok sok dah besar  mau nya la nak pakai gini...malu alah gitu...

Semalam seluar Kpop merah beli murah je RM5...aku suka barang murah ni...borong la banyak banyak...terbaik...semalam parcel dah sampai..eksited bukak dengan rakus...yeayyy beberapa helai baju , seluar dah sampai ...paling teruja seluar merah....terus acu try pakai....kemain aku duk tarik lagi tarik ke atas...hahahah sudahnya sampai paras lutut je...Fayel pun sama punya nak pakai seluar tu aku cakap "Fayel kick lompat cepat" ..gigih dia terlompat setempat konon seluar leh lepas bontot la...hahahah ko gelak guling semalam...nan hado ..sambil tu sempat EA sound kan.."Fayel sebijik mama la...beli seluar mesti fail"...erkk apakah poyooooo pffft....tapi memang betul pun hehehe punggung mahal memey ar....

Sayang nya tak muat....sian Fayel...tu ar lelemak peha betis kena dikurang kan...seluar ni size 2 untuk 2 tahun....so nampak nya Fayel kena pakai size 4 la kot...apaaaaaaa...ni baru setahun lima anak....memang mengikut gen mama la kalau beli baju mesti size besor...gamaknya...hhuuhuh...takpe ar nanti mama beli cari yang baru eh....sian dia tak dapat Kpop style...huhuh...seluar ini selamat di pakai cantik ngam ngam oleh anak buah aku gak...so jadi hak milik dia la...


Hahahaha....hahh ko tengok gambar gelak lagi...aku suh jump nak bagi lepas bontot...tak lepas lepas

Sabar sabar...memang tak muat sayang...hahahah gelak lagi

Pasrah aje la Fayel....huhuhu...sampai setakat itu aje la dapat di sarung
'

Kah kah.....tak leh tengok ar seluar merah ni...sure nak gelak....Fayel Fayel...bontot peha kasi kecik arrrrrrrr







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

Haslinda Sadiken said...

alahai..lepas neh mmg kena beli saiz besar sket utk abam fayel yekk..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hehe.. masalah normal bila beli online. tak dapat acu @ fitting. saya pun selalu ada masalah ni. haha takpe Fayel, ajaklah mama papa jalan shopping

ameris said...

cian lak tgk fayel nak pakai suar tu...
mimy, brand apa suar ni? nak beli utk yaya jugak lah..

e.t.t.y said...

hahahah comel lah fayel ni...bak meh jual kt umar raihan jelah. dia tu baju newborn pun boleh sumbat lagi.

::puan ungu:: said...

alahai...cute Nye fayel...nmpk kesungguhan nak try suar kpop merah...hehehe

yUmiE AzuRa said...

Alaa fayel..nsb baek aunty tgk blk size suar iman.klu x sme je jd nye..xde rezki fayel lg ni..iman size 2 tp bsrnye suar tu dgn die rse xgamok nk pkaikn.haha..nmpk gyanye iman pn blm bleh menkpopkn dri lg raya ni.adehhh

yUmiE AzuRa said...

Alaa fayel..nsb baek aunty tgk blk size suar iman.klu x sme je jd nye..xde rezki fayel lg ni..iman size 2 tp bsrnye suar tu dgn die rse xgamok nk pkaikn.haha..nmpk gyanye iman pn blm bleh menkpopkn dri lg raya ni.adehhh

Aty_Fared said...

fayel ni bentuk badan besar...tulang besar...memang beza saiz ngan anak aku..huhu...pandai eh anak ko pakai seluar sendiri...

m@m@yAyA said...

hihi alolo cian fayel eh..
xper fayel soh mama bli suar kpop baru tau..nti leh bkpop ngn yaya dihari raya~

akk selamat berpuasa,maaf lau ada wat akk tersinggung..
nti kta bkk posa sm eh~

Emynz said...


hahahah online memang macam tuuu ...ko beli kat mane beb?

ctmah said...

hahaha!adeh...xtahan nak gelak aje ni kak

mekchu said...

hahaha.. aku suka part sethun 5 anak tu nok.. simpan utk adik fayel nnti..

Nadine said...

hehehehe...

Saliyanti said...

salam...kat mana bli suar kpop yang murah gtu...leh bagi link tak...

Google