THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 June 2010

Hancur Hati Ku...Busuk Sudehhhh



"Hancur hatiku mengenang dikau..
menjadi keping keping setelah kau pergi...
tinggalkan bau busyuk di badan aku...
Selamat Tinggal Wangi ku..hukhuk..."


Waaa kesedihannnn...perfume aku kepecahan gegara terhentak jatuh pang pung...siap effect bunyikkk tu...waaaaa aku dah takde bau trademark aku...semerbak bau nya...ngau ngau...yer dengan pecah nya perfume ni...duit aku pun aku rasa pecah gak..sebab aku yang kengkonon nak budget save simpan duit tak mo beli perfume till pakai perfume hantaran..alih alih memang jodoh tak berpanjangan bersama RALPH LAUREN ROMANCE.....


Sedih lap lap air mata...tak sampai 2 bulan aku pakai nok...isk isk...perfume lain bila aku pakai Encik Awak kata aku pakai minyak atar..iskkk tension okeh...
ada perfume lain tak sekuat bau ni...pepagi mak masuk lif....siap ada orang tegur nok..."pakai perfume apa..sedap bau"......huhuhu malu aiiiiiii.....motippp ?? macam tak mandi pagi je ..hihi..opsss excuse me....pepagi mandi air sejuk gitu...ko ada ??..yer aku tak de heater air panas...



Entry ini juga bermaksud tersirat untuk Encik Awak...tak reti reti ke nak bg miss tonang mu ini KEWANGIAN...so lu pikir la sendiri...hehehe errrr...nak GIORGIO ARMANI DIAMOND..buleh??sila la buat suprise..ku tunggu perfume mu..hehe




**kronologi berakhirnya kisah perfume pojaan hati yang kini sekadar hiasan semata...sob sob..lap air mata bercucuran










11 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

adusssssssssss hancur hatiku...merembes airmata beb...

Nadine said...

alahai siannya..en. tunang ape lagi, ade org dh bagi hint tu..cian dia cedih :)

Sofiah Shariff said...

hi...hmmm..siannye~ tp mmg perfume tu best ..

Mia-Ina said...

alamak...hancus sdh ke?huhu

Mia-Ina said...

alamak...hancus sdh ke?huhu

Megat said...

hehehehehehehe sapo suruh tak jaga elok2.....
best kerr minyak wangi tu bau cam minyak seyoyoh jerrrrrr heheheehehe

kella said...

alooo... ciannya kawan aku nih! aku faham kesedihan mu wahai teman..

takpe.. en awak dah nampak hint tu!
siap2 dia kata, tunggu hantaran aje! tak berwangian lah ko hingga ke saat itu..

Queen said...

i pakai minyak wangi biasa2 harga RM 60 sajork...ade orang tegur bau cam estee lauder..senyum mek sampai tinge

NeenaAnuar said...

adoiiiiiiii!! memang leh terasa kesakitannyer!! sabar beb!! nak wat camner.. jodoh ko tak panjang!

tapi memang tak dinafikan lah.. RL Romance nie memang sedapppp bangatt bau dia kan? aku dulu pun penah pakai for 2 years.. pastu gatai gie try perfume lain lak! hehehe..

Eri-chan said...

wah mmg sedihla kalau harga beli pun dah azabkan...
en awak ko buat2 tak fhm tp dlm masa yg sama dia gak nak cioms2 kau..hahaha

POSH76 said...

my fav too...alahai syg nyer....harus semerbak bau ni hehe

Google