THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 June 2010

Aktiviti Sambil Menyelam Minum Air..hahah

Malam yang hening...lebih kurang kul 9 malam...aktiviti bergosip berjalan seperti setiap bulan yang dirancang....gosip adalah perkara wajib...hahaha giler semua pompuan pompuan kecoh ni...pot bulan Mei adalah di BANGI KOPITIAM area umah aku...sonang aku nak balik memalam...yerlah dah jumpa pompuan ni semua mana reti balik jam 10...selagi kedai tak tutup jangan harappppp.....tu yang dulu gi melepak WONG SOLO kena halau kennn...kesian kena tunjuk bill baru reti nak blah....

Bila dah jumpa standard ar kita hapdate cerita cerita yang dah basi,hampir basi, sipi sipi basi....yang paling best terhangat hangit di pasaran...wah malatoppppppp auwww....aku pun sambil nyelam minum air la ...bisnes bisnes....minum air di BANGI KOPITIAM free free je duk kutip duit hasil jualan...thanks nok semua...sayang korang...eh eh tetiba sayang apa kes?? huhu

(gambar adalah kutipan dari camera anis @ eri chan...ehhe copy meowwwwwww..aku malas nak kuar snap snap...yang aku tau wifi free...ngeee)


** reen dan spek mata baru dia...i like...satu satunya pompuan mak orang dan isteri orang yang kuar memalam buta meninggal kan laki kat umah jaga anak...eheh nak join gadis gadis single...eh single ke?? motip tak nak ngaku...


** Ni pun tonang orang yang kuar memalam gak...eh lupa diri ke dah bertunang...hahaha...nak jumpa minah ni nyampah tauuu...sebuk aje...call susah nak dapat..baik HP or opis...adehhhhhhhhhhhh kalah menteri komunikasi



** nak aku kenal kan ke?? hiksss...muka dah banyak kat dalam blog aku ni..dan aku pun mencopy mewo gambo dari blog dia....keh keh...nok ko jangan sekeh aku...macam biasa berjumpa pasti nya ada citer terbaru ...ehem ehem sekarang dia dah ada drebar baru yang sgt suka stereng keta nya...sapa ?? sapa?? kepoci la malam tu kennnnnnnn...wahhh abg boolat in dah house very comelan comelan...mak suka nokkkkk..opsss






** okeh mari longgok longgok...hahahaha...giler buat macam kedai bapak aku punya je kan...standardddd aku buat buat ada share partner...orang sekeliling dah duk nengok je...pandang je tengok rugi...beli tak rugi...hahah bleh gitu....


** bebudak ni kata tak aci aku tak try...tak try kang tak mo beli lak...so aku try...nah puas hati..terheret herot gak la pakai



** ha dah pakai pun...sila lah jadi amik...klu tak memang la kennnnnn....muka selamba kebal je aku ni


** oh reen ke maria farida ni...sejibik siot....minah muka panjang muka memang lawa la bertudung syria...dia pun borong gak...walaupunnnnnnnnnn bukan untuk dia...adik dia daaaa....



** see berkat berlambakan...ni ha sorang budak waiteress datang....aku ingat hapalah budak ni nak sound ..dilarang meniaga ke hapa...sekali dia pun nak beli jugakkkkkk....katanya bos dia suh beli tudung ngan aku...boleh gitu????hahaha...rezeki jangan ditolak...bos bangi tu tak nak amik aku jadi share partner makan free ke?? pelanggan tetap beb...every week tersadai kat situ...lebammm













8 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lepak2 pun bisnes harus nok...baru masyuk...tue la kan...asal tokei bangi kopitiam tue tanak jadi kan ko duta kopitiam dia kan..dan2 aku ngaku bff ko masa tue nok..huahuahuahua

kella said...

hahahaha.. bagus..bagus.. bisnes kencang ni! ko memang pandai la beb! open table tu.. :D

daela said...

wah nok...cayalah..peniaga berjaya...mudah2an..

Eri-chan said...

haram kan...copy pics dari blog aku..hahahah...
sila jgn bwk tdg lg..aku mesti nak beli...kapochi!

Nadine said...

wah...kencang biz you. good, good :)

Emynz said...

waaaaaaah hahaha.ko dah tuka cat umah,vagus vagus i loike

POSH76 said...

aku ingat ko ni nak jadi share partner dgn bangi kopitiam ni...udah cam umah sendiri buatnyer....lawa awek yg cam maria farida tu hehe

Anonymous said...

MIMI....AKU NAK KALER UNGU(SEPERTI DIGAMBAR YG KO LONGGOK TUH), ORANGE DAN COKLAT BOLEH...ORDER DULU....25HB BAYAR...KENE TUNGGU GAJI!!!!!! PEPEHAL EMAIL AKU AT permaisuri07@yahoo.com.....chat2 dan fb di blok!!!!!

NORRIE_ijn!!!

Google