THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 June 2010

Mereka Wanita Bertudung Syria....


Bisnes tudung tak habes lagi...hahaha ...habes la blog aku citer tudung je...owner nya tak bertudung pun...takpelah korang doakan je la aku ni...berkat doa korang mana tau terbuka hati aku kannn...di sini nak bagitau aku suka tengok pembeli pembeli tudung aku pakai tudung syria so lawa lawa la....i like....ada style laaa.....mari kita tengok mereka yang bergelar wanita menutup aurat bertudung syria...tudung syria yang dijual adalah dari material cotton inner....bukan lycra jersey spandex....




** ini adik aku EKIN...pakai masa konvo day semata dan merangkap pelanggan aku juga...adik tak adik...bisness maaa...eheheh...dia tetap membeli tudung syria body separate luar (body saja =RM8) dan dipadan kan dengan 3 jenis anak tudung yg dipakai berasingan (3 = RM20)....warna warni uolss..sebab baju dia ala2 corak zebra ada kombinasi 3 color seperti anak tudung tu





** ini customer shantek shomel yakni jiran sebelah kubikel opis aku telah berani mencuba memakai tudung syria ...tahniah dik...hehe..bagus satu perubahan...akak suka dek non....Ika pulak dia pakai set syria tapi berbeza anak tudung ...kombinasi body pink bersama anak tudung 2 lapis color merah hati @maroon dan ungu (1 body syria + 2 anak tudung =RM20)...lawaaaaaaaa



** kan aku dah kata sesuai...muka dia yang tembam dapat dilindung dengan membuat muncung...kali ni Ika dia try pakai set syria color hitam then 2 lapis anak tudung color hitam dan biru...sesuai kan casual
(1 body syria + 2 anak tudung =RM20)...styloooo

** Ika semakin suka tudung ni,...memacam color mix dah dia cuba pakai...aku lak jeles nengok sbb stylo lawa...padan muka aku sapa suh tak nak pakai tudung kennn...Ika pakai set syria color merah menyala then 2 lapis anak tudung color merah dan light pink (1 body syria + 2 anak tudung =RM20)....sesuaiiii




** peminat tudung syria dari dulu hingga kini...ANN...tetap setia ngan tudung syria semenjak tahun 2005 hingga sekarang..FYI..diahanya pakai tudung syria saja ..aku tak tipu okeh...ini kawan baek aku sejak aku kenal kat opis lama smpi la tudung syria glamer..dia mmg dah pakai...dulu yang corak femes..then dia beli ngan aku plain memacam color dan opcos dia pun terjebak pakai berlapis tapi dari jenis cotton inner syria...nicela...colorfulll..set syria color hijau gelap askar then 2 lapis anak tudung color hijau epal terang dan pink shocking (1 body syria + 2 anak tudung =RM20)..gegirllll gitu



** ANIS juga peminattudung syria sama macam ANN..diorang sesama la pakai tudung syria time tu...dulu bercorakcorak...pastu aku jual jenis plain....kemain la merembat kan macam macam color...anis ni pandai main color ...dan dia berani guna warna striking ikut baju dan yang pasti sangat la tepat....bijak bijak
...anis pakai set syria color coklat gelap then 2 lapis anak tudung color kuning shocking dan light coklat (1 body syria + 2 anak tudung =RM20)



** ada yang tak suka berlapis tapi suka fesyen combine body dan cotton inner lain...ok gak tgk NINA..dia combine set body syria biru nila ocean bersama anak tudung baby blue turqoise ( 1 set = RM15)...sesuai gakkk



** NINA try lagi style sama kat atas...tapi pakai
set body hitambersama anak tudung pink belacan (1 set = RM15)...kena je ngan muka kann

** but if tak suka nak combine ni pakai one set plain pun lawa gak macam NURUL dia pakai all black@hitam satu set. (1 set = RM15) ..hitam itu menawan....




Amacam model model diatas gayakan?? sesuai tak?? okeh jangan risau..tudung syria masih boleh dibeli ...macam mana?? senang je tengok cth bermacam macam color yang telah dilabelkan mengikut nombor...pilih saja pastu apa lagi pre order dulu & email to aku kat nor.zmy@gmail.com....jangan lupa nak order tu bgtau color yang di request yer ....


"tudung syria ada style laaa"
1. Shocking Orange
2. Dark Orange
3. Dark Red
4. Chili Red
5. Light Purple
6. Shocking Pink
7. Soft Pink
8 Very Light Purple
9. Dark Green
10. Soft Green
11. Apple Green
12. Milo Green
13. Cream White
14. Yellow
15 Dark Grey
16.Light Grey
17. Dark Choc
18. Light Cream Choc
19. Blue Denim
20. Blue Turqoise
21. Blue Ocean / Nila
22. All Black


** warna ada lah berdasarkan agak agak lebih kurang sama..boleh











11 comments:

fatenton said...

kak mimi..
faten nak caler purple gelap tu..
tapi nak ty, satu set tu maknenye anak tudung dgn tudung lah kan? ada size ke sebab faten tak suke yang melekap kat kepala tu..suka yang senang nak muncung..

Eida ,Shila said...

wah bisnes makin maju bagus2 meh aku tolong promote,aku add ko kat link biz online aku.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pun nak try gak la beb..nanti aku tengok2 kaler yang aku berkenan nanti aku order k...

farahfatihah said...

hai mimy..fara xleh pakai tudung syiria ni haahah sbb muka jadi bulat terus huhu

RedLife2Love said...

alamak..sy telah menjadi model tak berbayar di sini..hehe..sekali 3 tu gambar..malu pulak haiii..ape-ape pun mmg best pakai tudung nih..senang dan selesa..i loikeee!! =)

Eri-chan said...

hahaha..sebenarnya beb aku hampir setiap hari pakai tdg ni..aku jek mls nak mms kau..hahaha..boleh jd keliru gak masa nak matching2..pepun tdg ni selesa, if basahkan rambut pastu tak kering kan takle rasa gatal ngat kepala gue..yg penting takdela meruap sgt ken...

noradzlina.kamdani said...

cantik tudung2 tu...u kene TAG tau

rina said...

eii cantiknya... nak jugakk... tapi muka aku tembam sesuweii ke pakai...

POSH76 said...

wah dah ada model muslimah gitu....tauke tak yah pose seorang2 dah hehe

azura said...

available lg x color2 ni? nk order laa.. =)

Khalilah said...

salam kak tudung2 nie ada lagi tak...saya tercari2 tudung nie tapi tak jumpa dah...kak ada jual lagi tak ?

Google