THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 June 2010

Berpotluck Kali Ke Berapa Entah Ngan GXIXG


Ini pun entry draf lama yang tersimpan...hahah sengal kan aku skrang...tak reti nak hapdate...payah ar beb skrang...time is terhad la bebeh...skrang masuk keje je terus duduk sampai ke petang...yer montot lebammm ada magnet...hahaha... okeh okeh tak nak melalut ...selagi gambo ni tersemat dalam entry draft..jiwa kacau nok...kena gak citer...


Cerita basi tak basi gak la last weekend 2 minggu yang lalu...sesi bertemu my geng ...kan aku ada geng...geng G19 @ GXIXG...dah lama weh tak jumpa mereka mereka dan keluarga mereka...pastu kebetulan ogy & norman lak dah pindah umah baru...jadi cantek ar nak jadi pot...nun jauh depa beli umah kat bangi...tapi lawa deh...mak berkenan..tapi rumah tangga pun tak siap lagi apakan daya...huhuh...baru nak buat pelan tapak je.....dah nama pot luck hapa ingat tuan umah taja semua ke?? yer yg datang sila la datang bawa juadah yang di MASAK sndiri...beli kedai tak main haaaaaa....haha sapa la tu ...aku la tu...ye betulllll...tak nak bebel sila layan gambar...


** opppsss aku rela hati menantu memasak...pastu nak tunjuk kat Encik Awak suh dia email kat bakal MIL aku....nahhhhhh.....menantu hantu rajin masak tawwwwwwwwwww


** syira tengah nak buat desert special katanyaaa...yer mmg spesel pun...aku pn tak tak tau apa menu hebat ko sya....dah biasa potong buah atas flight la tuu...



** aik bai..ko pun rajin kennnnn....bagus....opppps cuci botol anak je


** jan jugak ngan menu utama tersedap...fetucini carbonara..oii resepi mana haaa


** rajin si mie laki diana meri ni layan anak dara dia...eh diana meri mana???


** ehem ehem macam orang baru je tak pernah nampak muka...syira tlg jawab...hahaha...yang underground tu tak yah cakp la..muka bersepah dah dlm G19..tak kenal mmg sah bukan geng G19




** menu pot luck the day...hmmmmmm teka agak agak apa aku bawak ekkkkk..yer itu nugget aku bawa...sonang goreng aje bahhh...paling sedap fetucini carbonara pastu makan ngan sosej cincang garing..peh mantopp...weh jan nak resepi pls....nasi goreng tu saja tuan umah provide..heeheh...



** attention ....danish kehilangan mama nya yang kalau dah jumpa geng lupa diri dah beranak satu..heheeh



** kasih sayang seorang bakal ibu telah tercurah...hehehe..poyos


** aqeef menganas menampar pengantin baru..gedebushh hamik ko nifah...


** ceh wahhhhhhh pasangan pengantin abru meluahkan perasaan...kena interbiu....hehehe


** apasal mata aku terbeliak cenggitu...cicak melintas nasib bukan ayam...oh itu Diana Meri



** pramugari terlampau gembira...buat pis lagikk tak gitu ....iyer aku faham sya...jangan jatuh parit dah...eh apa kaitan parit..opssssssssss



** sempat ko bai mandikan anak......bagus bai syabasssss...baru la tittle mama beb


** termangu diana dengar gosipp...haru haru...habiskan makan dulu wehhh



ok time to gambar wajib...hahaha....tengok ogy cekak pinggang tengok anak bujang dia kena apit 2 gadis
...awat muka aku camtu...




** mobile upload BB harus ada wajib untuk menjeleskan yang tak dapat hadir........hehehe jangan makan hati lol....next time umah siapa lak ni....






5 comments:

noradzlina.kamdani said...

wah hepinya buat gathering pot luck...

Nadine said...

makanan simple2 tu la yg sbnarnye sedap! :)

ogy duk mana skang, Mimy?

fabulous.farah said...

mcm sedap jer..nak jugak resepi~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya lepak dengan kengkawan cam nie kan...

NeenaAnuar said...

wow.. session camgini memang heaven kann!

Google