THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 June 2010

Please !!!! Jangan Sampai Pelamin Bersila Simpuh Yer

Gambar dibawah di harap tidak menjadi anganan kosong...please wehh ..lagi 4 bulan yang genting ni...aku tak sanggup nengok pelamin anganku roboh....cuak mak ni...Encik Awak dah sound nak pelamin bersila atas dewan je kalau tak kurus....hehe ok pe tradisional sket....yer la tu ha barulah kesedaran ko timbul...nak salahkan sapa ni ha..aku yang asyik nak melantak je...tengok ni nak tengok tu nak...pulak tu blog blog skrang semua mempamerkan makanan enak lagi lazat berkrim...mana leh tahan tekak aku ni....


Encik Awak pun bersalah jugakkk....sila mengaku sebab dia badan aku makin naik tak turun2 ..hanya maintain...sebab?? motip?? iyer dia selalu bawa makan best best..pas tu suka masak masakan air tangan dia yang sedap...matikkk aku pas kawen ni...sure boolattttt...eh aku masak ke dia masak nanti...tungguuu...okeh okeh tak mo cakap banyak...pelamin indah menanti lagi 4 bulan je ni...sekarang kesedaran bermula dengan keluar masuk toilet setiap 3 jam ...oh sudah pasti...nasib la badan...hihihi...hep jangan mengeluh...nak kawen tak nak?? sila berkorban makanan dari sekarang....silakannnnnnnnnnnn




Akhirnya aku minum gak teh orang kampung ni yer...terpaksa rela...the best teh yang dijamin akan membuat aku berpeluh bagai...pastu tetiap malam kena buat SPA massage ngan mem besor @mak aku...syiokkk beb....habis badan aku berangin bau limau.....sebelum tido adalah wajib berkemban bogel kena lumur ngan losyen mustajab ni...tak mujarab aku tak tau la....memalam tido berminyak je bau limau....eheheeh...tapi Mak aku urut best gilos beb....jimat duit tak yah gi SPA kannn......habis semua badan aku kena raba......hehe..takpe nasib mak sendiri...aiii relaaaaaa...janji aku kurus ....please please...4 month to go ni....padan la muka....sekarang baru ko sedar kan.....menangis la ko disitu...huwaaaaaaa!!!!!!






8 comments:

my.mastura said...

mak ko leh urut bg kurus ker? meh urutkan aku skali :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck nok...xpa nok..usaha tangga kejayaan....tapi betoi gak kata en awak tue..klu bersanding secara bersila pun trajis nok..nanti aku bawak anak aku bersila atas pelamin ko skali bleh?? :P

POSH76 said...

bessnyer mak ko rajin urutkan ko...beb ko nak cepat proses tu ko rajin2 la pi sauna..pastu dalam saunak tu ko sapu slimming cream tak caya cubalah insyallah

okey apa bersimpuh atas pelamin...lain dari yg lain ala2 pemaisuri gitu hehe

Eida said...

Mimy ko try ler Jus Mate 5 tu,mana tau berhasil

Mia-Ina said...

wah,sedar je lg 4 bulan ye kak mimy...well, teruskan usahamu

Eri-chan said...

seram lah kena sila atas pelamin....
tp best gak weh..simpuh bagaila..
chaiyok mimi..

NeenaAnuar said...

wah! 4 bulan jerk lagi... dup dap.. dup dappp... hehehe...

Liyanaroxx said...

kak mimy...saya dah cuba RX-LITE tuh kan...skang berat saya dah 49KG...before nih kan 52KG....so kalo nak try...boleh lah! ;)

Google