THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 June 2010

Ceh Menceceh...Membebel..bla bla...


Hamboi hamboi bukan main blog aku ni penuh sesawang ...yer padan muka sapa suh tak nak hapdate blog...yer aku mau sesangat..tapi aku buzzy bee like bzzz body..opssss...alasan nok...lempang sket...hahaha..weh sekarang aku pemalas lipas mengalahkan binatang binatang kat zoo yang asik duk harap orang makan....aku pun sama skrang ni...matikk badan aku naik mendadak..weh 5 bulan lagi nak tawennnnnnn...giler badak...tulun tulung...yer tak dapek nak nolong eh...kenapa begini weh...tak suke tak suke...apa kena ntah ngan aku ni...asal tgk blog je mula la...mengantuk kena sorong bantal...wak lu...huwaaaaa kena badi mandrem ke haaaaaaaaaa


Banyak citer nak hapdate..gambo bersusun aku nak story...tapi bila aku nak upload je mulalah internet dengki ngan aku...slow giler...berabad la nak tunggu uploading.....hareemmmmmmmmmm....patah semangat jiwa raga..baru berkobar nak start blogging taw...berhenti di tengah jalan...bila balik umah lak..bukan takde tenet...tapi tenet umah lagi la slow baban...memang aku hangin nak hempuk ....pernah aku tinggal kan kejap nak pi mandi ..still tak loading lagi...buat hal tul la...sudahnya skrang aku balik keje ..tidooo lagi bagus...aku online via mobile jek..tapi tu la tak best..feel lain tak dapat tengok gamba puas2....


Kat opis lak...dulu bereh je...tapi lately ni..buzzy bee tak menentu....arghhh rindunya nak tulis blog...misss sgt...tp apakan dayaku...dah la tempat baru open air....tempat orang lalu lalang...pastu aku duk membelakang bilik bos aku...kena la cover apa yang patut..serius beb..menakutkan...even bos aku bukan lah segarang harimau orang nya...tapi sikap respek kena ada...aku duk sebuk khayal menaipp tetiba dia menjelma kat belakang..tak kena haru namanya...hadoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........pastu bos aku lak sempoi jenis panggil nama berteriak je...hahahah...aku la kelam kabut nak minimize semua bagai...pc dah penuh ngan YM, FB..oppss curik curik...haha..


Dan lagi satu aku kesengalan nak menaip..maklum la blog aku semua citer bergambar...tak reti la nak create entry macam diari...ia nya seperti tapi bukan aku...kennnnn?? cam poyos...tapi hakikat beb...tak reti nak citer apa hari ni aku buat apa secara details...yer aku memang takde ciri ciri seorang novelis....aku tulis mengarut pandai le....suka hati aku nak tulis bahasa apa pun.....bagi aku hidup itu satu gambaran kehidupan yang kita lalui seharian...that's life without nothing yang ko nak paparkan...wah ayat aku macam menunjuk kann...oh tidak ..tak de apa benda mahal mewah pun aku nak eksyen...apa yang aku sharing hanyalah aktiviti aku semata..




** gambar selingan poyos...hihihiih


Tengok tengok berjela aku menaip...ha kan dah start...habisssssssssss....hehe...jangan bagi aku banyak cakap...aku kalau cakap memang susah nak berhenti...korang bosan baca pun aku tak kesah...ok sudehhh berhenti di sini...oohhh pasal cuti sekolah heaven tu bukan sebab profesion cikgu tapi adalah kerana jalan tak sesak pepagi gi kej...best siot...keje tanpa stress jalanan beb...2 minggu yang membahagiakan...ceh waaaaahhhhhhhh



p/s : bisnes tudung still on..pada yang nak mendapat kan set tudung syria sila pre order okehhh...jualan sudah sold out...Alhamdulillah rezeki nak kawen...amin





9 comments:

kella said...

haaa.. tu dia panjang berjela ko membebel beb!
haha.. tapi takpa... aku suka!
oh ya.. tarikh itu semakin dekat ya?
oh.. aku mula berangan rangan mahu pakai baju apa ya dihari bahagia teman ku itu.. hua.. :D

farahfatihah said...

update jgn xipdate!!!

Ms AiReEn MoHd said...

bapak panjang nok ko sekali nulis tah ape jadah ko taip ni hah...tak per aku bacxe gak..memandangkan aku sgt byk masa kan...takat nak komen komen ko para by para no hal punye skang..wakakkaaka

nok 5 bulan cepat jer nok...diet la balik nok...ko giler ker....kang aku nak begambo ngan ko tak leh naik pelamin sekali sebab kapasiti aku pun nak same ngan ko da ni....jgn nok...kasi amzing sikit nok....ayuh lakukan nok

Eri-chan said...

akhirnyala kan....
karangan 1000 patah perkataan.. jika aku cikgu BM ko mmg fail la..ayat hahaha...
ye aku pun nampak labah2 lalu tadi kat blog ko..caner?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

puhhhhhh memang panjang berjela... :)..wah diam xdiam lagi 5bulan jerk ko nak kawen kan..amacam??? ada takut ka??hehehehehhe

POSH76 said...

sibuk tul hang ni.....mesti excited hang nak tunggu hari bersejarah hehe

RedLife2Love said...

mmg bizi pun.. mmber sebelah kubikel ni ari2 nengok kak mimi membizikan diri dia ngn stok jualan tudung2 syria dia.. hehee.. ape2 pun, ku paham tugas seharianmu kak mimi.. tetttt!! =P

NeenaAnuar said...

pekeje yg efficient biler boleh berFacebbokk sambil berbloggin dan jugak sambil buat kerja tuk office... cuba ckp camgitu kat boss hang... tengok apa dia kata... hahahahaha...

aku suke tengok gambo ko tu babe.. sweettt abiss...

Megat said...

tgk pada reaksi sekarang perancangan naik pelamin mungkin akan dibubar kan sekiranya keadaan tidak mengizinkan....heheheheh
maka rancangan bru untuk berpelamin ada
1-bagi pengantin perempuan(miss mimy) duduk bersipuh
2-bagi pengantin lelaki akan bersila(e.awak)
macam raja gan permaisuri zaman dlu kala............setuju tak cik mimy

Google