THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 June 2010

Tema Warna Pilihan ............................Bukan Hijau

Setelah sepakat memilih tema warna pilihan untuk majlis walimatulurus...akhirnya sebulat suara telah dipilih oleh aku dan Encik Awak...maka setelah dipersetujui oleh mak, abah especially adik adik aku la...paling excited...eh eh bukan HIJAU....ooo mentang mentang la bertunang HIJAU kann...okeh kita lupakan HIJAU seketika...aku suka okeh color HIJAU...fav color tu...tapi mak aku bising takde color lain ke ko ni...semua dah sakit mata daaaa...okehlah beralih arah pada warna gegurlll...puas hati kann semuaaaa..

Sebab apa PINK + GREY menjadi pilihan kann...adeh PINK ke....aku memula nak all GREY SILVER tapi setelah di advise kan oleh mak andam pilihan..dia cakap nanti nampak tak sesuai...so dia suh pilih color either BABY BLUE TURQOISE or PINK FUSCHIA....ermmm opcos la pink lagi lawa....oh so nice...aku tengok ramai gak buat combination 2 color ni...memang warna trendy kot...tapi paling tak boleh blah Encik Awak tergezut bila dapat tau ada PINK..hehe dia risau kena pakai baju PINK wehhh...hahahaha...
ahh tak kira warna dah pilih jangan banyak cakap...sila pakai.....camner dan apakah kombinasinya...tungguuuuuuuuuu....heheeh apapun aku giler PINK & GREY skrang..nampak 2 color aku je excited terlebeh apa kes??





** Dua warna bergabung akan menjadi meletops.......auwwwwwwwwwwww... kita kasi kawen kan dua color ni...kira cunggg la...PINK is aku ...GREY is Encik Awak...adil kannnn...wahhhhhh shesuaiiiiiiiiiii..i likeee








15 comments:

Mia-Ina said...

combination yg nice...mia pun amik pink gak...gabung dgn white

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah nice combination tue beb..xsabar aku nak tengok hasilnya nanti....

Iena said...

wah, sangat cantik hoke kaler pilihan ko tu... aku dah ader baju kelabu utk majlis mu... hehehhe

sue PINK said...

msti cantik punye..su pun tgh pikir lagi nak wat tema ape ni..

Eri-chan said...

mi, kalau kau pakai pink+silver neh aku takde baju dlm senarai..haha..tp pink+turquoise mmg cantikla..
tak kisah..asalkan korg kawin...ngeheheehe

fabulous.farah said...

wah..cantik2..memang ramai orang g8una kaler ni skarang.nampak sweet

RedLife2Love said...

very nice choice dear!! shantekk.. hehe.. =)

NeenaAnuar said...

aku memang sukee giler ngan warna grey!! tapi dulu2 waktu nak kawin.. tak banyak option lagi kat kedai2 pengantin ngan baju berwarna grey!

but to me kalau ko pilih grey + pinky memang MALAATTOOOOPPPsss abis beb!! aku sukeeeeeeeeeee!! hehehee...

mamamarissa said...

nice combination...i like :)

Queen said...

skang lelaki pakai pink dah tak janggal..cuma jangan la pink yang kuat / terang tu...soft pink sama grey sangat nice..

ataupun buat 3 toning.... pink bandung, soft pink dan grey,...

baju encik awak banyyakkan grey..baju u banyak kan pink bandung tu...and both have 1 similarity iaitu soft pink...

vadevasss

makdara terdiva said...

pun baru nak verangan tema raya kali ni grey kaler.. :)

Nadine said...

very nice combination. sweet + elegent. me likey!! :)

POSH76 said...

beb lawala terpegun aku...tak sabar nak tengok real punyer...mesti cantek nak2 PINK kawen GREY kelass

Eida said...

cantik-cantik tak sabar tgk ko Mimy.

Ms AiReEn MoHd said...

melertop nokkkk i loike too

Google