THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 June 2010

Citer Kad Kahwin Pulakk.....

Awal ke ha aku tempah kad kahwin?? walhal lg 4 bulan baru majlis nyaa....hover excited ke aku ?? mak aku dah bebel weh...bila nak buat kad ..selagi aku tak settle bab jemputan ni...selagi tu la mak aku akan bising kat telinga...nasib tak nanah...biasa ar orang tua...benda benda gini diorang memang particular sikit....harap aku...hmmm kalau boleh esok nikah hari ni baru aku buat ......gilerrrrr...apa nak jadikk ko ni haaaa.....keje sumer last minit pastu tau lak merengek ...mak aku yang kata bukan aku kata yer...opss...itu dialog bukan rekaan dialog mak aku....


Jadikk aku pun plan amik cuti ngan Encik Awak...ewah cuti sesama mengulor...mengulor ke?? opsss...yer nak gi ke PJ bukan Pudu Jail...dah kena roboh pun tapi nak pegi Petaling Jaya...aku dah set appointment ngan kawan aku si Wan Mamak Panjang nak order kad ngan dia...kasi bisnes la ngan kawan beb....tolong tolong apa yang patut...dan sambil tu sudah pasti aku minta diskaun hebat terendah....aku tolong ko ...ko tolong aku lak kan....hehehe...bijak bijak...ni ha bisnes kawan aku..meha ku promote...kedai nya kecik je depan menara MPPJ....CREATIVE DIMENSION ADVERTISING PRINTING.....nak diskaun ke hapa guna je nama aku...boleh gitu?? ko tak bagi siap ko Wan...potong 10 percent lagikk...



Tengok punya berlambak kad dia tunjuk kat aku...satu pun aku tak pilih dalam tu...hihihi...punya penat dia kuarkan berlambak....aku bawa design yang aku nak sendiri...sendiri mau key...aku nak sempoi aje...kad pun macam madu okeh..habis baca sudah dibuang ....tak mo membazir..syaitonnnn...



ok ini sessi mengkomen apa patut tak patutt...tu aku tunjuk map jalan tuuu....kang silap aku tak tau le......tahan je la Wan ko ngan aku...mulut aku mmg pot pet pot pet..tapi bukan citer pasal kad tapi citer bab lain kannnnnnnnnn.....gosip tak habis...wakaka...walaupun aku dah dibooked orang...cehhhhh....ha kann dah lari topik...Wan dengar berdesing telinga...





Ini tokehnya merangkap kawan aku...Encik Wan Mamak Panjang......aku datang kedai dia sempat jugakk aku berinternet pakai PC dia...hahahaah...lawan tokeh aku...sompek lagi berFB...pastu habis deal aku paw Wan suh pekena Cendol & Rojak Mamak Penang Mari...pehhhhh berbaloi aku datang sana ngan parking cam haram...pulak tu aku kena naik tangga setinggi tingkat 3...pancit okehhh....kurus la telinga kejap...




Nampak ?? tak nampak memang la...hahaha...gi buat cermin mata maknanya rabun ayam...tulisan aku cam cakar ayam nok makanya baeklah aku blur kan...hehehe....tapi M&M korang nampak kannnnnnnn...



Tunang aku Encik Awak memang terbaek wokk tak banyak kisah...follow je mana aku suka...ni lah yang kita cari hahaha...siap cakap kat aku tu...suka hati la labu...tengok siap labu lagikk..kengkonon je tu tengok design padahal nan adoooo....aku ada pilihan menjadi pojaan hati ku....wahh masak pasni nak bayor 700 kad...ermmm ada sesapa murah hati nak sponsor....mak rela uuuuuu ngan muka tak malu....hiksss







9 comments:

sue PINK said...

XSABAR NAK TGOK KAD TU..HIHI

Emynz said...

ayat x leh blah, "kurus telinga" lol ampeh ah ko ni.

Mia-Ina said...

wah mcm best je tgk design kad akak dok tgk dgn en awk kat gmbr akhir tue...mia pun tgh survey nie

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ok la beb tempah skrang..sementara nak siap..nak betoikan map klu tersalah..ha dah almost 1month jugak baru nak siap..dah tue nanti dah masuk bulan posa nok..mak ko mesti penat nak tawaf umah sanak sedara nak kasi kad..harus kena cepat bertindak..
wah ko dah kurus tang telinga ka nok?? hahahahahahah i llloooiiikkkeee

Eri-chan said...

wah best..cepat2 mimi....aku tak sabar..

fabulous.farah said...

wah..memang awal. tapi bagus la buat awal2. xpening nanti

Sharinginfoz said...

ingat masa dulu2 memang sempoi aja kad

POSH76 said...

ko jgn lupa kasik kad tu kat aku taw....aku nak pi konpom ni wedding of the year hehe

NeenaAnuar said...

tangan aku dah terbuka luas tuk menerima kad kawin ko nie taw! hahahaa...

Google